Spring naar inhoud

Paulien Snackaert

Relaties?

  • Jens De Belder
  • Bram Schepers
  • Rafael Campo
  • Huidige relatie met Adil Bakkal

Droomjob?

Fotografe

Lievelingsgerecht?

Spaghetti Bolognaise

Mijn beste eigenschappen:

Doorzettingsvermogen, enthousiasme, humor, impulsief, maar op een goeie manier, relativeringsvermogen.

Als ik één miljoen had...

Zou ik een wereldreis maken met Adil en m'n fototoestel.

Dit heb ik het laatst gegoogeld:

De ingrediënten van een Cuba Libre.

"Rij veilig & vrij veilig!"

Paulien Snackaert
Paulien Snackaert

Wie is Paulien?

Paulien is de jongste dochter van Julia. Met haar guitige blik krijgt ze veel voor mekaar, vooral bij Adil.

Paulien had een relatie met Bram, maar die liep op de klippen wanneer ze zwanger bleek te zijn. Ze besloot om abortus te plegen. Later stort ze zich in een ingewikkelde relatie met Rafael, met wie ze een passie voor fotografie deelt. Maar Rafael gaat een relatie aan met zijn halfzus Femke en steekt Peter neer. Paulien kan niet geloven dat haar vriend zo'n verschrikkelijke dingen heeft gedaan.

Paulien stuurt haar foto's op naar een Amerikaanse academie voor fotografie. Ze wordt geaccepteerd, maar heeft de financiële hulp van Luc Bomans nodig om de opleiding te kunnen betalen.

Na een dik jaar staat ze terug voor de deur bij Julia; ze keert terug naar huis om haar eindwerk af te maken. Al snel krijgt ze een job in de Frens en ook aan mannelijke aandacht ontbreekt het haar niet. Uiteindelijk kiest ze voor de totaal onverwachte liefde van Adil.

Paulien gaat door een bijzonder moeilijke periode nadat ze per ongeluk haar beste vriend én zakenpartner, Jens aanrijdt. Jens overlijdt aan zijn verwondingen, maar Paulien wordt vrijgesproken. Ondertussen woont Paulien samen met Adil in het huis van Lowie en Sam.

Paulien en Adil zijn klaar om een stapje verder te gaan: ze willen dolgraag een kindje. Helaas verloopt de weg om zwanger te worden minder vlot dan gehoopt. Wanneer blijkt dat Julia compleet begint te flippen en Simonne en Waldek ontvoert, krjigt Paulien nog meer stress, wat de kans om zwanger te raken niet bepaald positief beïnvloedt. Na tussenkomst van de wetenschap is het uiteindelijk toch prijs: Adil en Paulien verwachten hun eerste kindje.

De band met haar eigen moeder heeft Paulien voorgoed doorknipt nu Julia na haar misdaden is opgenomen in de psychiatrie.

geschreven op 05 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU