Spring naar inhoud

Paulien Snackaert

"Rij veilig & vrij veilig!"

Paulien Snackaert
Paulien Snackaert
<

Relaties?

  • Jens De Belder
  • Bram Schepers
  • Rafael Campo
  • Adil Bakkal
  • Relatiestatus: verliefd op Kobe

Droomjob?

Fotografe

Lievelingsgerecht?

Spaghetti Bolognaise

Mijn beste eigenschappen:

Doorzettingsvermogen, enthousiasme, humor, impulsief, maar op een goeie manier, relativeringsvermogen.

Als ik één miljoen had...

Zou ik een wereldreis maken met m'n fototoestel.

Dit heb ik het laatst gegoogeld:

De ingrediënten van een Cuba Libre.

Wie is Paulien?

Paulien is de jongste dochter van Julia.

Paulien had een relatie met Bram, maar die liep op de klippen wanneer ze zwanger bleek te zijn. Ze besloot om abortus te plegen. Later stort ze zich in een ingewikkelde relatie met Rafael, met wie ze een passie voor fotografie deelt. Maar Rafael gaat een relatie aan met zijn halfzus Femke en steekt Peter neer. Paulien kan niet geloven dat haar vriend zo'n verschrikkelijke dingen heeft gedaan.

Paulien stuurt haar foto's op naar een Amerikaanse academie voor fotografie. Ze wordt geaccepteerd, maar heeft de financiële hulp van Luc Bomans nodig om de opleiding te kunnen betalen.

Na een dik jaar staat ze terug voor de deur bij Julia; ze keert terug naar huis om haar eindwerk af te maken. Al snel krijgt ze een job in de Frens en ook aan mannelijke aandacht ontbreekt het haar niet. Uiteindelijk kiest ze voor de totaal onverwachte liefde van Adil.

Paulien gaat door een bijzonder moeilijke periode nadat ze per ongeluk haar beste vriend én zakenpartner, Jens aanrijdt. Jens overlijdt aan zijn verwondingen, maar Paulien wordt vrijgesproken. Ondertussen woont Paulien samen met Adil in het huis van Lowie en Sam.

Paulien en Adil zijn klaar om een stapje verder te gaan: ze willen dolgraag een kindje. Helaas verloopt de weg om zwanger te worden minder vlot dan gehoopt. Wanneer blijkt dat Julia compleet begint te flippen en Simonne en Waldek ontvoert, krjigt Paulien nog meer stress, wat de kans om zwanger te raken niet bepaald positief beïnvloedt. Na tussenkomst van de wetenschap is het uiteindelijk toch prijs: Adil en Paulien verwachten hun eerste kindje.

De band met haar eigen moeder heeft Paulien voorgoed doorknipt nu Julia na haar misdaden is opgenomen in de psychiatrie.

Helaas draait de kinderwens van Adil en Paulien uit op niks. Na een eerste miskraam volgde er een positieve zwangerschapstest. Adil en Paulien waren in de wolken, tot Paulien een val maakte van de trap als ze bijna 5 maanden zwanger is. Ze verliezen hun dochter Lotte maar daarenboven verliest Paulien ook haar volledige baarmoeder door toedoen van een infectie.

De relatie kan onder zulke zware druk te staan dat er een einde aan kwam. Adil en Paulien zijn gebroken. Adil gaat even op vakantie naar zijn moeder maar niet voor hij een groot gebaar geeft aan Paulien; nl. 1000 euro om de Frens te redden. Paulien kan het allemaal niet meer verwerken, beslist om de Frens te sluiten en probeert een einde te maken aan haar leven; gelukkig kan Ann op haar inpraten en redt ze haar.

Paulien trekt een tijdje in bij Ann en Tania. Ze leert Kobe beter kennen en delen een droom over een nieuw begin. De twee kussen en vormen een koppel.

geschreven op 05 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU