Spring naar inhoud

Na de kus, de aanrijding: Britney belandt in het ziekenhuis

Kobe schrikt van de kus, maar nog voor hij en Peter er deftig over kunnen praten, horen ze een gil vanuit het bos waar ze Britney gewond op de grond treffen.

We zagen hoe Peter en Kobe vlak voor de zomer een fantastische namiddag beleefden aan de visvijver, waar ook de wijn vlotjes binnenliep. Wanneer Peter na wat hilarisch stoelgeschommel achterover viel, stonden de twee makkers plots oog in oog met een onverwachte kus tot gevolg. Britney zag alles gebeuren vanuit de struiken en filmde het hele gebeuren met haar tablet.

Dé vraag die de THUISkijker bezighield was ongetwijfeld hoe Peter zou reageren op de zoen van Kobe. Maar Peter gaat niet mee in de kus, er volgt enkel een verbaasde “wat was dat jong?!” Ook Kobe schrikt van zichzelf, maar nog voor de twee er deftig over kunnen praten, horen ze een gil vanuit het bos komen waar ze Peters nichtje Britney gewond op grond vinden.

En zo belandt ook Britney in het ziekenhuis met haar ongeruste mama Nancy en pluspapa Dieter aan haar ziektebed. Gelukkig is ze buiten levensgevaar. Ze houdt enkel breuken en kneuzingen over aan het mysterieuze ongeval. Uit verklaringen van Dieters politiecollega’s blijkt al snel dat Britney is aangereden door iemand op een brommer die vluchtmisdrijf pleegde. Zou het …?

Intussen blijft Kobe verward achter aan de vijver. Peter is meteen naar zijn familie en Femke vertrokken. Hun allergrootste zorg is nu de gezondheid van Britney … Maar wat als Britney’s kusvideo van Peter en Kobe uitkomt? Kan alles hetzelfde blijven tussen Peter en Kobe? Het beloven nog gezellige tijden te worden in en rond de Withoeve ...

Zo liep het af met Waldek, Mayra en Zoë:

De situatie van Leo is bijzonder ernstig:

geschreven op 03 september 2018
VRTNU VRTNU VRTNU