Spring naar inhoud

Moet Judith verhuizen?

Judith kreeg een telefoontje van Ann De Decker met slecht nieuws: ze wil haar deel van het doktershuis verkopen en zo de band met haar oude leven volledig doorknippen. Zal Judith het iconische huis zelf kunnen kopen? Of nemen we voorgoed afscheid van een legendarisch decor?

Dit al gezien?

Ann verkoopt het huis niet aan Marianne

Thuis
Grote pech voor Marianne want Ann wil de oude dokterswoning niet opnieuw aan Marianne verkopen. Dat nieuws vertelde ze tegen haar mede-eigenaar Judith.

Judith krijgt telefoon van dokter Ann

Thuis
Dokter Ann woont ondertussen al bijna een jaar in Kaapverdië. Enkel Judith heeft soms nog contact met haar. Vandaag krijgt ze nog eens een telefoontje.

Het einde van Jacques: dit schot zag hij niet komen

Thuis
Het zit erop voor Jacques. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gekomen door een schot van Tim.

Yes! Judith kan Thilly een bericht sturen

Thuis
Er is hoop voor Judith. De verdoving is uitgewerkt en ze slaagt erin om Thilly te mailen. Kunnen Waldek en Thilly haar op tijd komen redden?

De politie weet waar Jacques is!

Thuis
Goed nieuws voor Judith: de politie weet welke patiënt haar als laatste heeft opgeroepen. Wil dit zeggen dat de redding van Judith nabij is? Fingers crossed...

Kan Judith zo ontsnappen aan Jacques?

Thuis
Jacques heeft Judith nodig om de kogel in zijn rug te verwijderen. Dit brengt Judith in een unieke positie. Vindt ze een manier om aan Jacques te ontsnappen?

Radeloze Judith smeekt Jacques: "Niet doen!"

Thuis
Jacques heeft Judith gegijzeld. Hij wil dat ze de schotwonde dichtnaait. Maar wat als Judith dit niet kan? Hoelang gaat hij haar gegijzeld houden?

Exclusieve preview: Overleeft Judith de ontvoering van Jacques?

Thuis
Jacques heeft Judith te pakken. Wat wil hij van haar? Kan de politie Judith op tijd terugvinden of wordt zij zijn volgende prooi?

Judith loopt recht in de val van Jacques

Thuis
Niet Rosa noch Waldek maar wel Judith komt terecht in de gevaarlijke handen van Jacques. Hij heeft ingebroken bij een patiënt en lokt Judith naar hem.

"Ik mag op missie naar Mali"

Thuis
Emma vindt het vreemd dat Stan voor langere tijd terug thuis mag blijven want dat is niet de gewoonte in zijn kazerne. Al snel komt de aap uit de mouw.
geschreven op 17 september 2021
VRTNU VRTNU VRTNU