Spring naar inhoud

Leo Vertongen

De joviale levensgenieter Leo Vertongen is eigenaar van Taxi Leo. Wanneer iets hem niet zint, wordt hij licht ontvlambaar.

Leo had een relatie met Yvette en woonde in bij Frank en Simonne. Hij werd verliefd op Jenny, maar had moeite om Yvette achter te laten. Uiteindelijk hakte hij de knoop door en ging hij bij Jenny wonen.

Om gezondheidsredenen verkoopt Leo zijn bedrijf aan Peggy en Simonne maar hij kan het toch niet laten om af en toe in te springen waar het nodig is. Leo blijft de gaten in het taxibedrijf opvullen en geniet van zijn pensioen.

Wanneer Jenny een hartaanval krijgt, raadt hij Jenny aan haar aandelen van de Zus & Zo te verkopen. Ze besluiten nog meer te genieten van hun pensioen, ze doen vaak tripjes.

Leo en Jenny verhuizen naar een serviceflat, omdat hun woning, de Zus & Zo verkocht werd. Zijn lieftallige Jenny overlijdt iets later helaas aan een hartstilstand. Leo zit in zak en as, maar kan gelukkig bij Marianne intrekken. De twee hebben een sterke band maar hebben geen relatie.

geschreven op 17 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU