Spring naar inhoud

Leo Vertongen

De joviale levensgenieter Leo Vertongen is eigenaar van Taxi Leo. Wanneer iets hem niet zint, wordt hij licht ontvlambaar.

Leo had een relatie met Yvette en woonde in bij Frank en Simonne. Hij werd verliefd op Jenny, maar had moeite om Yvette achter te laten. Uiteindelijk hakte hij de knoop door en ging hij bij Jenny wonen.

Om gezondheidsredenen verkoopt Leo zijn bedrijf aan Peggy en Simonne maar hij kan het toch niet laten om af en toe in te springen waar het nodig is. Leo blijft de gaten in het taxibedrijf opvullen en geniet van zijn pensioen.

Wanneer Jenny een hartaanval krijgt, raadt hij Jenny aan haar aandelen van de Zus & Zo te verkopen. Ze besluiten nog meer te genieten van hun pensioen, ze doen vaak tripjes.

Leo en Jenny verhuizen naar een serviceflat, omdat hun woning, de Zus & Zo verkocht werd. Zijn lieftallige Jenny overlijdt iets later helaas aan een hartstilstand. Leo zit in zak en as, maar kan gelukkig bij Marianne intrekken. De twee hebben een sterke band maar hebben geen relatie.

Meer Leo ...

Heeft baby Leo de beste babysitters ooit of OOIT?

Thuis
Baby Leo gooit roet in het eten op de mannenavond. Gelukkig hebben ze de perfecte oplossing om hem rustig te houden... Hoeveel schattiger kan het worden?

De rampzalige gevolgen van 1 dag Viv in huis

Thuis
Leo zit nog maar één dag opgezadeld met zijn logee en ze doet hem al in de kosten vallen...

"Wat wilt ge van mij, Marianne?"

Thuis
Leo kent Marianne al langer dan vandaag en na al die jaren lijkt hij haar dubbele bodems eindelijk te doorzien. Wat wil ze nu eigenlijk écht zeggen?

Bob toont zich van zijn schoonste kant

Thuis
Bob beseft dat hij en Dries een verre weg hebben afgelegd, maar is Dries en Leo toch enorm dankbaar om Tamara nooit te laten vallen.

Waar is kleine Leo?

Thuis
Dieter is in alle staten. Deze nacht lag kleine Leo nog gewoon in zijn bedje te slapen en nu is hij weg. Wat nu?

Leo en Nancy strijden op leven of dood

Thuis
Leo en Nancy zitten in een hevige strijd verwikkeld. Marianne wil Nancy als taxi, maar die heeft genoeg van de grillen van Marianne. Wie wordt de gelukkige?

Oh la! Dat nieuwtje zag Leo niet komen

Thuis
Leo ziet Dries innig zoenen met een onbekende vrouw en dat moet hem even van 't hart. Leo gaat meteen over tot actie.

Peter Leo pakt uit met onbetaalbaar geschenk

Thuis
Peter Leo maakt zijn rol als peter meteen waar. Hij verrast Tamara en kleine Leo met een waanzinnig schoon cadeau.

Bekijk nu al de eerste foto's van baby Leo

Thuis
Wat een schatje, die kleine Leo. Gluur mee achter-de-schermen in het ziekenhuis bij de eerste opnames van onze kleinste schattebol.

Tom smijt Marianne buiten

Thuis
Tom is kwaad op Marianne na het nieuws van Rosa. Hij toont ze onmiddellijk de deur.
geschreven op 17 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU