Spring naar inhoud

Leo Vertongen

De joviale levensgenieter Leo Vertongen is eigenaar van Taxi Leo. Wanneer iets hem niet zint, wordt hij licht ontvlambaar.

Leo had een relatie met Yvette en woonde in bij Frank en Simonne. Hij werd verliefd op Jenny, maar had moeite om Yvette achter te laten. Uiteindelijk hakte hij de knoop door en ging hij bij Jenny wonen.

Om gezondheidsredenen verkoopt Leo zijn bedrijf aan Peggy en Simonne maar hij kan het toch niet laten om af en toe in te springen waar het nodig is. Leo blijft de gaten in het taxibedrijf opvullen en geniet van zijn pensioen.

Wanneer Jenny een hartaanval krijgt, raadt hij Jenny aan haar aandelen van de Zus & Zo te verkopen. Ze besluiten nog meer te genieten van hun pensioen, ze doen vaak tripjes.

Leo en Jenny verhuizen naar een serviceflat, omdat hun woning, de Zus & Zo verkocht werd. Zijn lieftallige Jenny overlijdt iets later helaas aan een hartstilstand. Leo zit in zak en as, maar kan gelukkig bij Marianne intrekken. De twee hebben een sterke band maar hebben geen relatie.

Meer Leo ...

Nina legt alles uit aan Leo

Thuis
Nadat Leo de valse paspoorten van Nina en Yasmine ontdekte, eist hij een uitleg van Nina. En die krijgt hij, eindelijk!

"Nina, waar zijt gij mee bezig?"

Thuis
Tijdens het opruimen botst Leo op de handtas van Nina. Daarin ontdekt hij iets dat hij liever niet gezien had.

Wat wil Nina van Leo?

Thuis
Meer dan 8 jaar hoorde Leo niks van haar. Nu is Nina terug in zijn leven, mét haar dochter Yasmine. Wat wil Nina van hem? Kan Leo haar ooit nog vertrouwen?

Wie was Nina?

Thuis
Grote verrassing voor Leo want zijn kleindochter Nina stond plots weer voor zijn deur. Maar wie is Nina?

Dit kan niet: de rosse sprinkhaan is terug

Thuis
Wat een verschrikking voor Leo. In plaats van Marianne staat er plots iemand helemaal anders voor de deur: zijn kleindochter Nina is terug... met kind!

Heeft baby Leo de beste babysitters ooit of OOIT?

Thuis
Baby Leo gooit roet in het eten op de mannenavond. Gelukkig hebben ze de perfecte oplossing om hem rustig te houden... Hoeveel schattiger kan het worden?

De rampzalige gevolgen van 1 dag Viv in huis

Thuis
Leo zit nog maar één dag opgezadeld met zijn logee en ze doet hem al in de kosten vallen...

"Wat wilt ge van mij, Marianne?"

Thuis
Leo kent Marianne al langer dan vandaag en na al die jaren lijkt hij haar dubbele bodems eindelijk te doorzien. Wat wil ze nu eigenlijk écht zeggen?

Bob toont zich van zijn schoonste kant

Thuis
Bob beseft dat hij en Dries een verre weg hebben afgelegd, maar is Dries en Leo toch enorm dankbaar om Tamara nooit te laten vallen.

Waar is kleine Leo?

Thuis
Dieter is in alle staten. Deze nacht lag kleine Leo nog gewoon in zijn bedje te slapen en nu is hij weg. Wat nu?
geschreven op 17 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU