Spring naar inhoud

Leah Thys wint een bijzondere prijs

Thuis-actrice van het eerste uur Leah Thys mocht op de Story Showbizz Awards de carrièreprijs in ontvangst nemen. En dat maakt ons als ploeg nóg trotser dan we al zijn op haar. Dikke proficiat, Leah!

Naast 25 jaar ‘Madam Marianne’ speelde Leah ontelbare rollen in het theater en op televisie en zo wist ze makkelijk de harten van Vlaanderen te veroveren.

Leah is een blije vrouw!

"Als schoolmeisje bij de blauw nonnen in Hasselt amuseerde ik me bij voordracht en het schooltoneel. En ik ben het publiek dankbaar dat ik tot op de dag van vandaag dat nog altijd met plezier kan doen."

"Artiest of actrice ben je bij de gratie van je publiek. Ik geniet nog elke dag van de mooie en lieve woorden die mensen me na een voorstelling komen geven. En dat betekent dat zij ook genoten hebben."

Blijven gáán

"Het is sympathiek dat ik nu al een carrièreprijs krijg. Een fijne erkenning voor wat er al achter me ligt. Maar ik kan tegelijk iedereen verzekeren dat er nog veel vóór me ligt in theater en op televisie, dus dit is écht geen fin de carrière-prijs! (lacht)"

geschreven op 30 november 2019
VRTNU VRTNU VRTNU