Spring naar inhoud

Karin Baert

Karin is mede-eigenaar van het advocatenkantoor De Decker-Baert samen met Tom De Decker. Ze staat bekend als een harde tante en topadvocate.

Karin is altijd erg flirterig geweest en heeft al verschillende relaties gehad, onder andere met Toon en Ruben. Met Tom heeft ze ook meermaals het bed gedeeld. Maar wanneer Steven, een oud-geliefde, aan haar deur staat, beslist ze voor hem te gaan. Hun relatie stopt wanneer Steven ontdekt dat hij aan ALS lijdt. De affaire tussen Karin en Tom wordt verdergezet tot Judith, Toms vrouw, hier achter komt. Sindsdien hebben de twee een knipperlichtrelatie.

Karin werd jong moeder van haar zoon Kobe. Die stond ze af aan haar moeder omdat ze haar studies en latere carrière eerst plaatste. Kobe komt als volwassen twintiger terug in haar leven om te melden dat haar moeder overleden is. Later blijkt ook dat Steven de vader is van Kobe.

Meer Karin...

Volgende week in THUIS

Thuis
Tania wordt geconfronteerd met moeilijke beelden. Judith en Tom zijn met verstomming geslagen door wat Stan hen verteld heeft. Eddy is in de zevende hemel.

"Stop ermee!"

Thuis
Dries en Reinhilde beleven een bijzonder pijnlijke confrontatie in de gang bij Boowie. Wat bezielt Reinhilde?! Gaat ze Dries dan echt nooit gerust laten?

Reinhilde heeft stevige munitie tegen Dries

Thuis
Reinhilde en Karin bereiden hun zaak voor tegen Dries. Hun vertrouwen is groot, want Reinhilde heeft alle informatie tot in de puntjes bewaard...

"Dat kunt ge niet maken, Tom!"

Thuis
Marianne heeft Tom serieus tegen de borst gestuit door Karin aan te klagen. Zolang de rechtszaak blijft, is Marianne niet langer welkom bij hem én Robin...

Zorgt dit telefoontje voor de val van Karin?

Thuis
Verrassing! Karin heeft Tom opgewacht en zelfs Robin in bed gestopt. En dan beluistert Tom de voicemail van zijn moeder. Is het rijk van Karin bijna voorbij?

Toch niet Marianne!

Thuis
Marianne is aangereden! Ze werd gegrepen door een auto net wanneer ze de straat wou oversteken. Hoe erg is de situatie? Kan ze nog gered worden?

Karin leert de rechtse van Marianne kennen

Thuis
Marianne is niet van plan zich te laten uitdagen door Karin. Ze laat het effect van haar getreiter meteen voelen... Van je schoonmama moet je het hebben!

Karin staat voor de oudejaarsavond van haar leven

Thuis
Karin schooit bij Tom naar een avondje gezelschap nu Kobe haar laat zitten op oudejaarsavond. Mag ze samen met Tom en Robin vieren?

Dat moment waarop Robin overgeeft op Karin haar schoenen

Thuis
Karin is babysit van dienst op de zieke Robin, maar hij is weinig van zegs. Heeft hij soms zijn tong verloren?

Babysit Karin zit met kapers op de kust

Thuis
Karin speelt babysit bij Robin en dat is niet naar de zin van Marianne. Neemt ze zo meteen het recht in eigen handen?
geschreven op 08 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU