Spring naar inhoud

Karin Baert

Karin is mede-eigenaar van het advocatenkantoor De Decker-Baert samen met Tom De Decker. Ze staat bekend als een harde tante en topadvocate.

Karin is altijd erg flirterig geweest en heeft al verschillende relaties gehad, onder andere met Toon en Ruben. Met Tom heeft ze ook meermaals het bed gedeeld. Maar wanneer Steven, een oud-geliefde, aan haar deur staat, beslist ze voor hem te gaan. Hun relatie stopt wanneer Steven ontdekt dat hij aan ALS lijdt. De affaire tussen Karin en Tom wordt verdergezet tot Judith, Toms vrouw, hier achter komt. Sindsdien hebben de twee een knipperlichtrelatie.

Karin werd jong moeder van haar zoon Kobe. Die stond ze af aan haar moeder omdat ze haar studies en latere carrière eerst plaatste. Kobe komt als volwassen twintiger terug in haar leven om te melden dat haar moeder overleden is. Later blijkt ook dat Steven de vader is van Kobe.

Meer Karin...

Achterlijk of meesterlijk: Dries pakt Karin stevig terug

Thuis
Dries zijn plannetje tegen Karin heeft zijn effect niet gemist. Achterlijk of meesterlijk? De meningen zijn verdeeld.

Tom en Karin zijn officieel een koppel

Thuis
Er heerste wat onduidelijkheid over hun relatiestatus, maar Tom laat er geen twijfel over bestaan. Hij wil Karin en wil haar voor altijd.

"Ge zijt nog altijd dezelfde vetzak van vroeger"

Thuis
Karin is diep teleurgesteld in Tom. En die is zich blijkbaar van geen kwaad bewust...

Kan Bob de volledige voogdij krijgen?

Thuis
Volgens Karin is de zaak van Bob beter geworden na het onverwachte bezoekje van Dries. En Karin heeft nog meer goed nieuws...

Dries was beter niet naar Bob gegaan

Thuis
Dries wil met Bob praten over het DNA-onderzoek, maar Bob is niet gediend met zijn bezoek. Uiteraard komt ook Karin haar zegje doen ... én is de politie gebeld.

Karin heeft een vriendin: watch out Dries

Thuis
Karin ontvangt een vriendin op kantoor. Dat kan maar één ding betekenen: ze is iets van plan. En blijkbaar is Dries nog niet uit haar vizier verdwenen...

Bob vraagt de scheiding aan

Thuis
Bob laat er geen gras over groeien. Zo snel hij getrouwd is met Christine, zo snel wil hij er ook weer vanaf. Kunnen Karin en Tom helpen met de scheiding?

Nancy verzuipt tussen de haaien

Thuis
De bemiddeling is verschrikkelijk. Nancy hoort dingen die ze nooit voor mogelijk had kunnen houden.

De wacko tactiek van Karin Baert

Thuis
Karin weet hoe ze Tom zijn vel kan redden in de rechtszaak van Nancy. Gaat Tom akkoord met haar gestoorde tactiek?

Karin lacht met Toms akkefietje

Thuis
Karin weet van de kus tussen Nancy en Tom. Ze vindt het hilarisch.
geschreven op 08 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU