Spring naar inhoud

Karin Baert

Karin is mede-eigenaar van het advocatenkantoor De Decker-Baert samen met Tom De Decker. Ze staat bekend als een harde tante en topadvocate.

Karin is altijd erg flirterig geweest en heeft al verschillende relaties gehad, onder andere met Toon en Ruben. Met Tom heeft ze ook meermaals het bed gedeeld. Maar wanneer Steven, een oud-geliefde, aan haar deur staat, beslist ze voor hem te gaan. Hun relatie stopt wanneer Steven ontdekt dat hij aan ALS lijdt. De affaire tussen Karin en Tom wordt verdergezet tot Judith, Toms vrouw, hier achter komt. Sindsdien hebben de twee een knipperlichtrelatie.

Karin werd jong moeder van haar zoon Kobe. Die stond ze af aan haar moeder omdat ze haar studies en latere carrière eerst plaatste. Kobe komt als volwassen twintiger terug in haar leven om te melden dat haar moeder overleden is. Later blijkt ook dat Steven de vader is van Kobe.

Meer Karin...

Karin staat voor de oudejaarsavond van haar leven

Thuis
Karin schooit bij Tom naar een avondje gezelschap nu Kobe haar laat zitten op oudejaarsavond. Mag ze samen met Tom en Robin vieren?

Dat moment waarop Robin overgeeft op Karin haar schoenen

Thuis
Karin is babysit van dienst op de zieke Robin, maar hij is weinig van zegs. Heeft hij soms zijn tong verloren?

Babysit Karin zit met kapers op de kust

Thuis
Karin speelt babysit bij Robin en dat is niet naar de zin van Marianne. Neemt ze zo meteen het recht in eigen handen?

Karin of Robin: wie is Toms échte prioriteit?

Thuis
Is Tom wel écht zo vastberaden om van Robin zijn absolute prioriteit te maken nu hij is overgekomen uit Marokko? Marianne heeft haar twijfels...

"De ene mens is nu eenmaal labieler dan de andere"

Thuis
Karin komt Paulien tegen in de gang en die gelegenheid laat ze niet voorbij gaan om Paulien even met de grond gelijk te maken. Zal haar aanpak werken?

Achterlijk of meesterlijk: Dries pakt Karin stevig terug

Thuis
Dries zijn plannetje tegen Karin heeft zijn effect niet gemist. Achterlijk of meesterlijk? De meningen zijn verdeeld.

Tom en Karin zijn officieel een koppel

Thuis
Er heerste wat onduidelijkheid over hun relatiestatus, maar Tom laat er geen twijfel over bestaan. Hij wil Karin en wil haar voor altijd.

"Ge zijt nog altijd dezelfde vetzak van vroeger"

Thuis
Karin is diep teleurgesteld in Tom. En die is zich blijkbaar van geen kwaad bewust...

Kan Bob de volledige voogdij krijgen?

Thuis
Volgens Karin is de zaak van Bob beter geworden na het onverwachte bezoekje van Dries. En Karin heeft nog meer goed nieuws...

Dries was beter niet naar Bob gegaan

Thuis
Dries wil met Bob praten over het DNA-onderzoek, maar Bob is niet gediend met zijn bezoek. Uiteraard komt ook Karin haar zegje doen ... én is de politie gebeld.
geschreven op 08 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU