Spring naar inhoud

Karin Baert

Karin is mede-eigenaar van het advocatenkantoor De Decker-Baert samen met Tom De Decker. Ze staat bekend als een harde tante en topadvocate.

Karin is altijd erg flirterig geweest en heeft al verschillende relaties gehad, onder andere met Toon en Ruben. Met Tom heeft ze ook meermaals het bed gedeeld. Maar wanneer Steven, een oud-geliefde, aan haar deur staat, beslist ze voor hem te gaan. Hun relatie stopt wanneer Steven ontdekt dat hij aan ALS lijdt. De affaire tussen Karin en Tom wordt verdergezet tot Judith, Toms vrouw, hier achter komt. Sindsdien hebben de twee een knipperlichtrelatie.

Karin werd jong moeder van haar zoon Kobe. Die stond ze af aan haar moeder omdat ze haar studies en latere carrière eerst plaatste. Kobe komt als volwassen twintiger terug in haar leven om te melden dat haar moeder overleden is. Later blijkt ook dat Steven de vader is van Kobe.

Meer Karin...

Zo loopt Robin recht in de val van Xander

Thuis
Zodra Xander de naam Karin Baert laat vallen, wint hij het vertrouwen van Robin. Hij gaat zelf mee, op weg naar Karin. Maar zal hij Karin ook te zien krijgen?

Wordt dit een meesterlijke deal voor Karin?

Thuis
Karin heeft een voorstel voor Tom, maar dan moet hij wel met één ding akkoord gaan. Springt Tom op haar kar?

"Het klopt wat Karin zegt"

Thuis
Tom moet een verklaring afleggen bij de politie na de vechtpartij met Xander. Hij geeft toe aan Tim dat Karin niet gelogen heeft.

Tom en Xander leren elkaar kennen

Thuis
Het geduld van Tom is op. Hij vliegt Karin naar de keel, maar krijgt een razende Xander over zich. Hoeveel harder kan de boel nog ontploffen?

Tania ontdekt wie de mogelijke dader is

Thuis
De nachtmerrie van Tania is nog niet voorbij. Karin brengt haar op de hoogte van haar nummer één verdachte: Tom. Kan dit echt?

De zoete wraak van Karin

Thuis
Xander wil weten waarom Karin hem per se wil helpen. Heeft ze een dubbele agenda? Tijd om open kaart te spelen.

Wat doet Xander bij Karin?

Thuis
Tania kan Xander al dagen niet bereiken. Nu blijkt hij bij Karin te zijn. Wat doet hij daar? Wat is Karin met hem van plan?

"Tom De Decker is mijn vader"

Thuis
Karin is niet in de stemming voor nieuwe cliënten, maar wat deze man te vertellen heeft, slaat haar met verstomming. Heeft Tom Tania verkracht vroeger?

11 mega relevante conclusies uit de eerste aflevering van Thuis

Thuis
Ben jij ook zo blij dat Thuis begonnen is? Wij zeker wel. En we kunnen al meteen enkele compleet relevante conclusies trekken na de eerste aflevering.

Het 25ste seizoen van Thuis in 9 minuten!

Thuis
Tijd om je geheugen even op te frissen! Karin Baert herself vatte 71 uren Thuis samen in 9 minuten! En zo ben je weer helemaal mee voor de start van seizoen 26!
geschreven op 08 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU