Spring naar inhoud

Kaat Bomans

In 1997 wordt Kaat geboren als Franky Bomans. Ze is de dochter van Frank Bomans en Simonne Backx.

In zijn tienerjaren blijkt Franky voor mannen te vallen. Zijn vader, Frank heeft het er moeilijk mee maar draait uiteindelijk wel bij. Franky heeft even een crush op zijn beste vriend, Bram, maar die wijst hem af.

Daarna leert Franky Tibo Timmermans kennen. Hij trouwt met Tibo en vertrekt met hem op huwelijksreis naar Amerika. De twee hebben het er zo goed dat ze besluiten daar een nieuw leven op te bouwen.

Tot Franky beslist een vrouw te worden. Hij scheidt van Tibo en keert even terug naar huis om z'n ouders in te lichten. Een paar maanden later komt hij opnieuw thuis als Kaat. Simonne steunt Kaat, maar haar vader, Frank, aanvaardt haar beslissing niet.

Kaat kan gelukkig snel aan de slag, ze krijgt een job in De Withoeve.

Nog meer Kaat...

Kaat trekt de deur voorgoed achter zich dicht

Thuis
Het is gebeurd: Kaat is vertrokken. Dankzij een laatste verrassing van de Kabouters is Kaats eerste bestemming gekend. Het ga je goed, topper!

Frank legt zich neer bij het vertrek van Kaat

Thuis
Frank is er het hart van in dat Kaat wil vertrekken. Ze kiest voor haar geluk en daar moet hij zich bij neerleggen, hoe pijnlijk ook...

Alé Jacques, wat zeg je nu!

Thuis
Frank komt bij Jacques informeren over Kaat, maar wat Jacques zegt, maakt hem niet bepaald kalmer ... integendeel!

Kaat dropt een bommeke bij Simonne

Thuis
Kaat zit al weken niet goed in haar vel. Ze beseft dat ze iets moet veranderen in haar leven. Ze gaat voor de korte pijn...

Leen Dendievel wuift Kaat vaarwel

Thuis
Leen Dendievel zal niet langer in de huid kruipen van Kaat Bomans, een rol die ze drie jaar met hart en ziel heeft vertolkt.

Kaat stort haar hart uit bij Jacques

Thuis
Kaat weet niet waar haar plek is, alsof ze altijd ergens tussenzit, maar er nooit 'echt' bijhoort. Gelukkig biedt Jacques zijn luisterend oor aan.

't Is van dat: Kobe en Kaat doen van kissie kissie

Thuis
Kobe en Kaat genieten van elkaars gezelschap. Zo hard zelfs dat Kobe overgaat tot actie ... Is er dan toch meer dan vriendschap tussen de twee?

Rosa shipt Kobe en Kaat

Thuis
Volgens Rosa heeft Kobe geen tijd meer te verliezen. Als hij Kaat wil, moet hij nu actie ondernemen, want er zijn meerdere kapers op de kust...

Het einde van een tijdperk: sluit de FRENS voorgoed?

Thuis
Paulien beseft dat ze haar leven niet kan hernemen zolang ze blijft vasthouden aan het verleden. Betekent dit het einde van de FRENS?

Bob en Christine trouwen: de poppenkasteditie

Thuis
Kaat en Kobe proberen het beste te halen uit de verloren bruidstaart...
geschreven op 17 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU