Spring naar inhoud

Julia Van Capelle

Relaties?

Kinderen?

Katrien & Paulien Snackaert

Jobs:

  • Masseuse & schoonheidsspecialiste in de Fit & Fun
  • Kokkin in De Noorderzon
  • Kokkin in de Zus & Zo
  • Kokkin in De Withoeve
  • Huidige job: geen

Waar ik echt heel goed in ben...

Koken & praatjes maken

Mijn grootste angst...

Opnieuw bedrogen worden.

Als ik één miljoen had, zou ik...

Mijn eigen restaurant openen waar ik volledig m’n ding kan doen.

Wie is Julia?

De altijd opgewekte Julia is een goede vriendin van Simonne. Met haar ex Pierre (‘Piet’) heeft ze twee dochters: Katrien en Paulien. Beide dochters vertoeven nu in het buitenland. Wanneer Lucs zoon, Lowie, voor de deur staat, neemt ze dan ook graag de zorgtaak op zich.

Geluk in de liefde leek Julia niet gegund. Knuffelbeer Cois vertrok naar Spanje om bij zijn oude vlam Angèle in te trekken. Ook haar relatie met Guy draaide slecht uit. Wanneer ze ontdekt dat hij de moordenaar van Fien is, stort haar wereld weer in. Daarna lijkt ze het geluk gevonden te hebben bij Luc Bomans. Als ze ontdekt met wat voor spelletjes Luc allemaal bezig is, zet ze ook Luc aan de deur.

Ze neemt Lowie onder haar vleugels en zorgt voor hem als was het haar eigen zoon. Dan plots staat Paulien voor de deur; ze komt terug naar huis. Stilaan kan ook Luc haar hart terugwinnen en ze beginnen stiekem een relatie. Zowel Lowie als Paulien komen erachter en hebben het moeilijk om dit te aanvaarden. Om hen ruimte te geven vertrekken Luc en Julia samen op vakantie naar Afrika bij haar dochter Katrien.

Maar het loopt opnieuw mis tussen Julia en Luc nadat Peter en Femke ontdekken dat Luc fraude pleegde. Daarenboven komt ook uit dat Luc verantwoordelijk is voor de dood van zijn ex-vrouw, Leontien. Het vertrouwen bij Julia is weg en ze maakt definitief een einde aan haar huwelijk met Luc. Zelfs wanneer Luc in een rolstoel belandt na een mislukte zelfmoordpoging, heeft Julia geen medelijden.

Julia lijkt het geluk opnieuw te hebben gevonden bij Waldek. Ze herleeft ook in haar job als kokkin voor de Withoeve.

Wanneer Julia ontdekt dat ze ook dit keer wordt bedrogen in haar relatie, slaan haar stoppen door. Ze verdwijnt volledig van de radar. Als ze na lange tijd weer komt opdagen, neemt ze wraak en probeert ze haar ex'en te vermoorden. Julia is opgepakt door de politie.

geschreven op 17 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU