Spring naar inhoud

Joren De Witte

Joren is de zoon van Bill en Elke. Wanneer deze twee uit elkaar gaan, woont hij tijdelijk bij zijn grootmoeder Veerle. Die kan de zorg niet meer aan en tante Sam en Tim beslissen om Joren in huis te nemen.

Joren bloeit stilletjes aan helemaal open. Zo leert hij zijn game-maatje Stan in real life kennen en begint hij te zwemmen. Een sport waar hij volgens zijn coach, Jacques, helemaal in uitblinkt. Tim en Sam zijn trots op hem.

Joren heeft het niet gemakkelijk met de alcoholverslaving van zijn vader. Bill doet enkele pogingen om zich te verzoenen met Joren, maar die wil niks met hem te maken hebben wanneer Bill hervalt. Ondertussen is de vriendschap tussen Joren en Stan ook uitgebouwd zodanig dat Stan hem out of the blue na een zwemtraining kust. Stan bedoelde deze kus als vriendschappelijk maar al gauw merken we dat het niet bij één kus blijft.

Stan blijkt een persoonlijkheidsstoornis te hebben en manipuleert Joren. Dit drijft Joren het slechte pad op en hij drinkt ook. Het loopt volledig uit de hand als Joren ten val komt op de spoorwegen en een trein nadert. Bill redt Joren, maar zal er zijn eigen leven voor laten. Joren is er het hart van in, zeker wanneer Stan hem nog eens afwijst...

Meer Joren...

Joren ziet Viv met Lowie bezig

Thuis
Joren is super ongerust over Viv. Hij hoort en ziet haar amper. Maar blijkbaar is alles toch dik oké met haar ...

Joren blijft achter met een groot schuldgevoel

Thuis
Joren heeft schrik dat hij de situatie volledig fout heeft aangepakt. En nu is het te laat...

Politie kan Thilly net op tijd redden uit de klauwen van Jasper

Thuis
Jasper is razend op Thilly. Viv en Joren lijken net op tijd om haar te redden, maar dan verliest Jasper zichzelf op Joren. Gelukkig hadden ze de politie gebeld.

De 9 meest onvergetelijke kussen van 2019

Thuis
Wie heeft met wie gezoend in 2019? Een overzicht!

Te schattig: F.C. Bomans en de eerste kerst van baby Leo

Thuis
Frank bezorgt de familie een onvergetelijk cadeau. En ook bij Tamara en Bob primeert gezelligheid bij de eerste Kerstmis van de kleine Leo.

Peter Toon stelt de jarige Hannah niet teleur

Thuis
Kerstmis is naast Kerstmis ook de verjaardag van onze kleine Hannah, en daar horen cadeautjes bij. Zoals gewoonlijk stelt peter Toon niet teleur.

Sam zegt haar gedacht tegen Viv

Thuis
Sam heeft niks tegen Viv maar ze wil wel heel graag iets van haar weten. Is ze te direct? Tim denkt van wel. Wat denken Joren en Viv zelf?

Joren ziet meer dan hij wou

Thuis
Nu Sam weer thuis is, moet Joren dubbel voorzichtig zijn voor hij naar binnenkomt...

Daar is ze weer: welkom thuis, Sam!

Thuis
Tim, Joren en Hannah springen een gat in de lucht want na enkele maanden op de Filippijnen is Sam weer thuis.

"Zoals gij moesten er meer zijn"

Thuis
Joren en Viv werken samen aan hun schoolproject. Viv maakt een goeie indruk op Tim. Kan ze Joren even snel overtuigen?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU