Spring naar inhoud

Joren De Witte

Joren is de zoon van Bill en Elke. Wanneer deze twee uit elkaar gaan, woont hij tijdelijk bij zijn grootmoeder Veerle. Die kan de zorg niet meer aan en tante Sam en Tim beslissen om Joren in huis te nemen.

Joren bloeit stilletjes aan helemaal open. Zo leert hij zijn game-maatje Stan in real life kennen en begint hij te zwemmen. Een sport waar hij volgens zijn coach, Jacques, helemaal in uitblinkt. Tim en Sam zijn trots op hem.

Joren heeft het niet gemakkelijk met de alcoholverslaving van zijn vader. Bill doet enkele pogingen om zich te verzoenen met Joren, maar die wil niks met hem te maken hebben wanneer Bill hervalt. Ondertussen is de vriendschap tussen Joren en Stan ook uitgebouwd zodanig dat Stan hem out of the blue na een zwemtraining kust. Stan bedoelde deze kus als vriendschappelijk maar al gauw merken we dat het niet bij één kus blijft.

Stan blijkt een persoonlijkheidsstoornis te hebben en manipuleert Joren. Dit drijft Joren het slechte pad op en hij drinkt ook. Het loopt volledig uit de hand als Joren ten val komt op de spoorwegen en een trein nadert. Bill redt Joren, maar zal er zijn eigen leven voor laten. Joren is er het hart van in, zeker wanneer Stan hem nog eens afwijst...

Meer Joren...

Joren laat Stan zitten

Thuis
We zagen Joren en Stan opnieuw dichter naar mekaar toegroeien, maar Joren beseft dat het niet zal lukken: hij kan Stan niet vergeven voor de dood van zijn papa.

Joren veroorzaakt ongeval: Stan smakt tegen de grond

Thuis
Leren parkeren is niet simpel, maar Joren doet het goed... tot hij zijn deur opentrekt zonder te kijken net wanneer Stan voorbijfietst.

Joren wordt halfnaakt betrapt door Hannah

Thuis
Joren zet zijn date thuis in de zetel verder. De kleren zijn aan het uitgaan voor een wilde avond. En plots staat Hannah in de kamer. Oeps..

Emma en Joren: the break-up

Thuis
Emma vindt dat Joren en zij op twee verschillende planeten leven en ziet geen toekomst meer in hun relatie.

Frank zegt sorry tegen Joren

Thuis
Eindelijk! Na al die tijd geeft Frank zijn excuses aan Joren. Hopelijk komt het ooit nog echt goed tussen die twee.

Op heterdaad betrapt: foei Eddy en Joren

Thuis
Eddy en Joren zitten in de privéagenda van Adil te neuzen, maar helaas: hij komt sneller terug dan verwacht. Mogen ze zich aan een serieuze blaam verwachten?

De wanhoop nabij: waar eindigt dit voor Joren?

Thuis
Joren zit in zak en as. Hij zal vervolgd worden, want Frank blijft bij zijn standpunt: hij wil en zal procederen.

Joren is de klos: hij is verantwoordelijk voor de brand

Thuis
Volgens de verzekering is het duidelijk: Joren is persoonlijk verantwoordelijk voor de brand. Hij heeft een zware, individuele inschattingsfout gemaakt.

Het nieuwe lief van Joren verrast Frank

Thuis
Frank was even geschrokken toen hij hoorde wie het lief is van Joren. "Het andere is ook oké hé." Schattig, een beetje awkward, maar toch vooral schattig die 2!

Hoe kan Sam deze cruciale info nu achterhouden voor Tim?

Thuis
Sam laat steken vallen. Het enige wat ze absoluut moest zeggen aan Tim, vergeet ze. Hoe is het mogelijk?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU