Spring naar inhoud

Joren De Witte

Joren is de zoon van Bill en Elke. Wanneer deze twee uit elkaar gaan, woont hij tijdelijk bij zijn grootmoeder Veerle. Die kan de zorg niet meer aan en tante Sam en Tim beslissen om Joren in huis te nemen.

Joren bloeit stilletjes aan helemaal open. Zo leert hij zijn game-maatje Stan in real life kennen en begint hij te zwemmen. Een sport waar hij volgens zijn coach, Jacques, helemaal in uitblinkt. Tim en Sam zijn trots op hem.

Joren heeft het niet gemakkelijk met de alcoholverslaving van zijn vader. Bill doet enkele pogingen om zich te verzoenen met Joren, maar die wil niks met hem te maken hebben wanneer Bill hervalt. Ondertussen is de vriendschap tussen Joren en Stan ook uitgebouwd zodanig dat Stan hem out of the blue na een zwemtraining kust. Stan bedoelde deze kus als vriendschappelijk maar al gauw merken we dat het niet bij één kus blijft.

Stan blijkt een persoonlijkheidsstoornis te hebben en manipuleert Joren. Dit drijft Joren het slechte pad op en hij drinkt ook. Het loopt volledig uit de hand als Joren ten val komt op de spoorwegen en een trein nadert. Bill redt Joren, maar zal er zijn eigen leven voor laten. Joren is er het hart van in, zeker wanneer Stan hem nog eens afwijst...

Meer Joren...

Het nieuwe lief van Joren verrast Frank

Thuis
Frank was even geschrokken toen hij hoorde wie het lief is van Joren. "Het andere is ook oké hé." Schattig, een beetje awkward, maar toch vooral schattig die 2!

Hoe kan Sam deze cruciale info nu achterhouden voor Tim?

Thuis
Sam laat steken vallen. Het enige wat ze absoluut moest zeggen aan Tim, vergeet ze. Hoe is het mogelijk?

"Is dat niet wat vroeg?"

Thuis
Emma is stapelverliefd op Joren, maar misschien gaat het voor hem toch wat te snel allemaal? Tante Sam ziet er geen graten in.

Heeft Stan Joren vermoord?

Thuis
Met het nieuwe seizoen voor de deur, beantwoorden de Thuis-acteurs voor een laatste keer al jullie vragen over het einde van seizoen 25. Ready? Let's go!

OMG, Emma en Joren kussen! En worden betrapt...

Thuis
Water of spuitwater, meer heeft Joren niet nodig om de vlinders te laten rondfladderen in Emma haar buik op hun eerste date...

9 vragen waarmee we achterblijven na de dubbelaflevering

Thuis
De dubbele aflevering laat ons achter met 9 vragen. Wie ligt er in het tentje? En wil dit zeggen dat er een 2de slachtoffer is? En zijn Emma en Joren nu samen?

OMG, heeft Joren een date?

Thuis
Joren heeft een date... of dat denkt hij toch. Is dit wel een date? En valt Joren nu ook op meisjes? Sam en Tim genieten vanop de eerste rij.

Joren ziet Viv met Lowie bezig

Thuis
Joren is super ongerust over Viv. Hij hoort en ziet haar amper. Maar blijkbaar is alles toch dik oké met haar ...

Joren blijft achter met een groot schuldgevoel

Thuis
Joren heeft schrik dat hij de situatie volledig fout heeft aangepakt. En nu is het te laat...

Politie kan Thilly net op tijd redden uit de klauwen van Jasper

Thuis
Jasper is razend op Thilly. Viv en Joren lijken net op tijd om haar te redden, maar dan verliest Jasper zichzelf op Joren. Gelukkig hadden ze de politie gebeld.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU