Spring naar inhoud

Joren De Witte

Joren is de zoon van Bill en Elke. Wanneer deze twee uit elkaar gaan, woont hij tijdelijk bij zijn grootmoeder Veerle. Die kan de zorg niet meer aan en tante Sam en Tim beslissen om Joren in huis te nemen.

Joren bloeit stilletjes aan helemaal open. Zo leert hij zijn game-maatje Stan in real life kennen en begint hij te zwemmen. Een sport waar hij volgens zijn coach, Jacques, helemaal in uitblinkt. Tim en Sam zijn trots op hem.

Joren heeft het niet gemakkelijk met de alcoholverslaving van zijn vader. Bill doet enkele pogingen om zich te verzoenen met Joren, maar die wil niks met hem te maken hebben wanneer Bill hervalt. Ondertussen is de vriendschap tussen Joren en Stan ook uitgebouwd zodanig dat Stan hem out of the blue na een zwemtraining kust. Stan bedoelde deze kus als vriendschappelijk maar al gauw merken we dat het niet bij één kus blijft.

Stan blijkt een persoonlijkheidsstoornis te hebben en manipuleert Joren. Dit drijft Joren het slechte pad op en hij drinkt ook. Het loopt volledig uit de hand als Joren ten val komt op de spoorwegen en een trein nadert. Bill redt Joren, maar zal er zijn eigen leven voor laten. Joren is er het hart van in, zeker wanneer Stan hem nog eens afwijst...

Meer Joren...

"Zoals gij moesten er meer zijn"

Thuis
Joren en Viv werken samen aan hun schoolproject. Viv maakt een goeie indruk op Tim. Kan ze Joren even snel overtuigen?

Viv maakt haar entree: welkom Lynn!

Thuis
Joren moet een groepswerk maken voor school. En zo maken we kennis met zijn klasgenoot Viv.

Jacques verliest alle beheersing: wat nu met Stan?

Thuis
Joren ziet hoe Stan onder water wordt getrokken door Jacques. Hij kan Stan nog redden. Maar zal hij ook zijn mond houden over wat Jacques hem wou aandoen?

"Mijn handen jeuken, heel mijn lijf jeukt"

Thuis
Frank vindt het schandalig hoe Stan zomaar met alles wegkomt. Hij lucht zijn hart bij Jacques, die blijkbaar met dezelfde gevoelens zit...

Joren breekt: "Ik ben zo dom geweest"

Thuis
Is Joren uit op wraak?

Schuld en verdriet kwellen Joren

Thuis
Joren is kapot van verdriet: zijn papa heeft het niet gehaald. Samen met Tim begint hij aan de voorbereidingen voor de begrafenis.

Joren breekt compleet: Bill bezwijkt aan zijn verwondingen

Thuis
Joren krijgt het slechts denkbare nieuws te horen in het ziekenhuis: zijn vader heeft het niet gehaald.

Hoe grof kunt ge zijn? Stan breekt Jorens hart in tienduizend stukken

Thuis
Joren zoekt steun bij Stan, maar hij krijgt niet waarop hij hoopte. Integendeel, volgens Stan is er nooit iets geweest tussen hun. Dit meent hij toch niet?

Joren krijgt nieuws over Bill

Thuis
De dokter wil Joren en Tim spreken: hij heeft nieuws over de toestand van Bill.

Gluur mee op de set bij het treinongeval: part 2

Thuis
Dat het altijd extra spannend draaien is tijdens opnames op zo'n bijzondere locatie. Zo ging het eraan toe op de set bij het treinongeval.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU