Spring naar inhoud

Jasper Berens

Jasper is de nieuwe boksleraar van Ann en Judith. Hij valt goed in de smaak bij de vrouwen. Judith doet extra haar best tijdens de bokslessen om een goede indruk na te laten bij hem.

Meer Jasper ...

Hoezo, Lowie en Thilly kregen dezelfde mix?

Thuis
De bloedresultaten van Lowie zijn binnen en laten er geen twijfel over bestaan: de drugsmix in zijn bloed is exact dezelfde als die van Thilly destijds.

Zorgt deze toevallige vondst voor een cruciaal nieuw spoor?

Thuis
Dieter neust tussen de spullen van Jasper die Chantal hem gaf. Maar is zijn neus wel juist? Heeft Club Impulse iets te maken met de moord op Jasper?

Draait Waldek op voor de moord op Jasper?

Thuis
Waldek is aangehouden. Zijn motief en verleden met Jasper volstaan voor de onderzoeksrechter. Thilly hoopt op meer info via Peter. Twijfelt ze nu echt?

Lexi weet wie Jasper heeft vermoord

Thuis
Voor Lexi is de moord op Jasper niet langer een mysterie. Het is duidelijk wie hem om het leven heeft gebracht en waarom. Is Tim ook zo overtuigd?

Hoe maak je jezelf verdacht in minder dan 2 minuten

Thuis
De politie komt langs bij Waldek. Ze hebben vragen over de moord op Jasper. Waldek maakt allesbehalve een goeie beurt. Thilly begrijpt er niks van.

Hoezo, Jasper stuurt nog post?

Thuis
Jacques heeft een verrassende mededeling voor Chantal. Hoezo, Jasper heeft hem nog gecontacteerd?

Hebt ge nog iets van Jasper gehoord?

Thuis
Waldek is benieuwd naar Jasper. Heeft Jacques misschien nog iets gehoord van hem?

Het einde van Jasper: kijk mee achter de schermen

Thuis
Jacques heeft het probleem Jasper definitief opgelost. Exit Jasper dus. En zo konden onze make-up-artiesten hun fake bloed weer bovenhalen.

Jacques lost het probleem Jasper definitief op

Thuis
Jasper heeft de puzzel gelegd en ontdekt dat Jacques achter het seksuele geweld tegen Thilly zit. Jacques kiest opnieuw voor de meest gruwelijke oplossing.

Jacques laat Paulien alleen achter met Jasper

Thuis
Jacques kan opnieuw rekenen op Paulien voor foto's. Wat ze niet weet, is dat ze met Jasper alleen naar zijn huis moet. Is dat wel een goed idee?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU