Spring naar inhoud

Jasper Berens

Jasper is de nieuwe boksleraar van Ann en Judith. Hij valt goed in de smaak bij de vrouwen. Judith doet extra haar best tijdens de bokslessen om een goede indruk na te laten bij hem.

Meer Jasper ...

Jasper heeft bekend!

Thuis
Tim krijgt dan toch een bekentenis van Jasper.

Bekent Jasper de moord op Frederieke?

Thuis
Jasper is opnieuw opgepakt na zijn aanval op Thilly. Kan Tim hem de moord op Frederieke doen bekennen?

Politie kan Thilly net op tijd redden uit de klauwen van Jasper

Thuis
Jasper is razend op Thilly. Viv en Joren lijken net op tijd om haar te redden, maar dan verliest Jasper zichzelf op Joren. Gelukkig hadden ze de politie gebeld.

Wat is Jasper met Thilly van plan?

Thuis
Jasper blijft beweren dat hij Thilly niet verkracht heeft. Kan hij zijn woede op tijd beheersen? Het ziet er niet goed uit voor Thilly...

"Hij gaat hiermee wegkomen hé?"

Thuis
Karin en Tom hebben nieuws voor Thilly en Waldek. Het is niet waarop ze hadden gehoopt.

Tim moet Jasper laten gaan

Thuis
Net nu er weer hoop lijkt te zijn voor Thilly en Waldek, wordt Tim geconfronteerd met een onaangenaam feit: Jasper is weer op vrije voeten.

Nee toch! Is dít de mama van Viv?

Thuis
Viv haalt spullen op bij haar thuis. Het komt tot een discussie met haar mama. En dan staan plots Tim en Lexi aan de deur... met een huiszoekingsbevel.

Waldek krijgt een razende Jasper over de vloer

Thuis
Waldek krijgt een razende Jasper over de vloer na zijn gesprek met Jaspers vrouw Chantal. Zit hij dan toch te dicht op de waarheid in het hele Thilly-verhaal?

Vertelt Jasper wat er echt gebeurd is?

Thuis
Waldeks bezoekje heeft indruk nagelaten op Chantal. Ze wil weten van Jasper waarom hij zoiets doet. Vertelt hij haar de waarheid?

Jasper zoekt Thilly op

Thuis
Jasper is niet van plan om Thilly met rust te laten. Hij is ervan overtuigd dat Thilly hem nog altijd net zo hard wil. Kan Thilly hem de baas?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU