Spring naar inhoud

Jaan mag naar huis!

Na de vroegtijdige bevalling van Christine en het overlijden van Finn komt er eindelijk een sprankeltje geluk voor Adil aan. Zijn zoontje Jaan mag naar huis! De vreugde kan niet op.

Dit al gezien?

Adil moet onverwacht naar de psychiater

Thuis
Adil krijgt onverwacht een telefoontje van de psychiater en moet meteen bij hem op gesprek. Gelukkig kan hij op Tamara rekenen om op Jaan te passen.

Zo schattig: Adil klinkt op de thuiskomst van Jaan

Thuis
Jaan is eindelijk thuis van het ziekenhuis en dat moet gevierd worden. Adil geniet van de eerste momenten samen met z'n zoon.

Een hoopgevend telefoontje voor Adil

Thuis
Het zijn moeilijke tijden voor Adil. Christine is opgenomen in de psychiatrie om Finns dood te verwerken.

Adil breekt

Thuis
Adil houdt zich al de hele tijd sterk, maar wanneer Tamara een bezoekje brengt, loopt de emmer over.

Dit was de begrafenis voor Leo en Finn

Thuis
Aangespoord door een prachtige brief van Yasmine traden de personages één voor één naar voor om kort hun groet te maken.

Finn en Jaan zijn geboren!

Thuis
Adil en Christine zijn mama en papa geworden! Vreugde en verdriet stonden nooit zo dicht bij elkaar: Jaan is gezond, maar van Finn moeten ze afscheid nemen.

PREVIEW: kijk nu al de eerste beelden uit de Thuisfinale

Thuis
Grote paniek bij Adil en Christine: haar vliezen zijn gebroken. Ze moeten nu meteen naar het ziekenhuis vertrekken, maar Christine wil niet.

"Ik wil hem gewoon nog niet loslaten"

Thuis
Christine legt haar hart op tafel. De ontspanning doet haar deugd maar tegelijk voelt ze zich schuldig tegenover Finn. Kan ze hem ooit loslaten?

Adil en Christine verliezen hun kindje

Thuis
Een nachtmerrie voor Adil en Christine. Het meest vreselijke voorgevoel van Christine wordt bevestigd: één van hun twee kindjes heeft geen hartslag meer.

Een brief aan sterrenkindje Fien

Thuis
Het fictieverhaal van Adil en Christine raakt ons allemaal. Helaas werd deze fictie ooit realiteit voor het gezin van Veerle en Ewan.
geschreven op 24 september 2021
VRTNU VRTNU VRTNU