Spring naar inhoud

Ik, Karin: week 3

Ook in deze tijden laten we jullie niet los! Beluister onze podcast 'Ik, Karin' en ontdek waarom Karin is geworden wie ze is.

In Ik, Karin leer je het veelbesproken personage Karin Baert nog beter kennen dan in Thuis op Eén en VRT NU. 25 afleveringen lang kruip je mee in de ziel van Karin: advocate, ex van Tom, moeder van Kobe, maar volgens velen de grootste feeks van Thuis. Wie is Karin Baert? En waarom is ze geworden wie ze is?

De volledige derde week


Aflevering 11

Karin begint aan een nieuw leven. Vier dagen na haar bevalling vertrekt ze met het vliegtuig. Ze is moe en haar lijf doet nog altijd pijn. Maar hoe dichter ze komt, hoe beter ze zich voelt.


Aflevering 12

New York! If you can make it there, you’ll make it anywhere! Karin is trots, want ze heeft het gemaakt, en dan nog wel helemaal op haar eentje!


Aflevering 13

Kobe en Paulien hebben zich buiten gezet en bekijken samen oude foto’s van een kleine Kobe.


Aflevering 14

Karin zit in New York aan de top... lonely en ondertussen blijven de foto’s, tekeningen en brieven van haar zoon toestromen...Aflevering 15

Karin vertrok naar New York met het idee nooit meer terug te keren en te vergeten dat ze een kind heeft van Steven. Maar dat is anders gelopen.


Alle info over de podcast 'Ik, Karin':

Tot en met 26 juni komt er elke weekdag een nieuwe aflevering van 'Ik, Karin' bij De Madammen op Radio 2, op een.be en de gebruikelijke podcastkanalen.

Luister je liever naar een langere podcast? Dan vind je elke vrijdag onze compilatieaflevering van de hele week samen!

Podcastkriebels te pakken? Lucky you!

geschreven op 15 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU