Spring naar inhoud

Iedereen lid van 'De Thuisploeg' op VRT NU

Vanaf vrijdag 4 juni tot en met 11 juni, de dag van de seizoensfinale, presenteren Lynn Van den Broeck en Raf Janssen een uniek online na-praatprogramma over de Thuis-aflevering van de dag. Na iedere uitzending, om 20.40 uur, staat telkens een nieuwe aflevering klaar op VRT NU en in de Telenet TV-theek.

Lynn en Raf installeren zich elke avond in Bar Madam en ontvangen een bekende fan en een collega-acteur. Samen bespreken ze de net afgelopen aflevering en zoeken ze naar antwoorden voor de toekomst. Marie Verhulst, Sander Gillis, Jolien Roets en Hakim Chatar, Riadh Bahri, Celine Van Ouytsel, en Lore Schueremans (uit Down the road) komen vertellen over hun favoriete tv-programma.

"Het wordt een programma in een leuke, ontspannende sfeer. Net als onze kijkers thuis gaan we met een bekende fan de aflevering vanuit de zetel bekijken en laten we hen volledig gaan met de zotste theorieën over hoe het misschien wel kan aflopen."

Lynn Van Den Broeck
Lynn Van Den Broeck
<

In de aanloop van een seizoensfinale, loopt de spanning in Thuis traditiegetrouw stevig op. In De Thuisploeg komen, net als bij zovele kijkers thuis, meteen na de afleveringen de tongen los. Maar wat vinden de acteurs eigenlijk zelf van de verhaallijnen?

"Ik heb zin om die bekende fans aan de tand te voelen over onze seizoensfinale. Benieuwd hoe zij toeleven naar de laatste aflevering en wat hun pronostieken zijn over de verhaallijnen."

Raf Jansen
Raf Jansen
<

Deze bekende Thuis-fans delen hun wildste theorieën en dromen voor de finale:

  • 04/06: Sander Gillis en Marleen Merckx
  • 07/06: Riadh Bahri en Christophe Haddad
  • 08/06: Celine Van Ouytsel en Geert Hunaerts
  • 09/06: Marie Verhulst en Katrien De Ruysscher
  • 10/06: Lore Schueremans uit Down the road en Tina Maerevoet
  • 11/06: Jolien Roets en Hakim Chatar en Bart Van Avermaet

Ik heb echt veel zin om een pint te gaan drinken in Bar Madam. Al sinds aflevering 1 ben ik een vaste kijker. Elke moord, trouwpartij, begrafenis of geboorte heb ik gezien.

Riadh Bahri
Riadh Bahri
<

Nergens beter dan Thuis. Dus toen ik de vraag van Raf en Lynn kreeg om langs te komen in De Thuisploeg, moest ik geen twee keer nadenken!

Celine Van Ouytsel
Celine Van Ouytsel
<
geschreven op 26 mei 2021
VRTNU VRTNU VRTNU