Spring naar inhoud

Yasss! Het hele THUISseizoen blijft deze zomer op VRT NU

Vierentwintig dubbel hoera, want het huidige THUISseizoen blijft de hele zomer op VRT NU beschikbaar voor iedereen die wil (en niet wil, moehaha). Dat nieuwtje maakte Mathias Vergels bekend als antwoord op de super enthousiaste THUISkijker Robin Oostvogels.

Deze zomer kan iedereen extra hard genieten van hun favoriete dagelijkse reeks, want alle uitgezonden afleveringen van het huidige 24ste seizoen zijn vanaf nu nog de hele zomer lang beschikbaar via VRT NU. Ook de afleveringen die de komende weken worden uitgezonden, zullen de hele zomer lang te bekijken zijn via VRT NU.

Eén gaat hiermee in op de Twitteroproep van Robin Oostvogels, een enthousiaste kijker die door haar stage al enkele afleveringen van Thuis gemist had en ze graag deze zomer wil inhalen.

Normaal kan je een aflevering tot 30 dagen na uitzending bekijken via VRT NU, maar deze zomer – of voor de studenten: deze blok en ook nog bij eventuele herexamens ;) - kan iedereen er langer van genieten.

8 miljoen afleveringen gestart op VRT NU

Thuis wordt niet enkel druk bekeken via televisie op Eén (gemiddeld 1.228.035 kijkers; live+7, 4+; sept 18 tot eind mei 19), maar ook via VRT NU. Dat bewijzen de mooie cijfers van het online videoplatform. Recent bereikte Thuis daar een mooi getal: op 27 mei is voor de acht miljoenste keer een aflevering van het huidige seizoen van Thuis als video gestart op VRT NU.

Enkele weken geleden werd nog een grotere kaap gerond: sinds de opstart van het videoplatform (in februari 2017) zijn al meer dan 20 miljoen afleveringen van Thuis gestreamd. Thuis wordt maandelijks door gemiddeld 170.000 unieke bezoekers bekeken op VRT NU en is goed voor 15% van alle gestreamde video’s op VRT NU.

Zulke cijfers mogen gevierd worden met een op maat gemaakt cadeautje. Geniet ervan!
geschreven op 02 juni 2019
VRTNU VRTNU VRTNU