Spring naar inhoud

Het gekke verhaal achter de rode jas van Viv

Thuis-kijkers Maike Verachtert en haar dochter zitten al wekenlang in een discussie verwikkeld over de jas van Viv. Is het rode pelske van Viv dezelfde jas van mama Maike uit 1974? Ze zochten hun antwoorden bij onze klantendienst.

Moeders en dochters herkennen de situatie ongetwijfeld: zit je gezellig tv te kijken, komt daar ineens een rode jas in beeld die mama in haar jonge tijd zogezegd nog heeft gedragen. "Ja HAHA, alsof jij zo hip en trendy was?!"

Voor Maike en haar dochter een bekend tafereel. Al wekenlang eindigt elk beeld van Viv haar rode jas in een welles-nietes-spelletje in de living over of mama Maike nu wel of niet dezelfde jas droeg in haar studententijd en een pak fancy'er was dan haar dochter ooit kon vermoeden. En dus nam Maike contact op met onze klantendienst om na te gaan of ze haar dochter kan overtuigen met harde bewijzen.

Dochterlief gelooft er niet veel van, maar foto's van de twee jassen naast elkaar lijken toch het omgekeerde te bevestigen... Oordeel vooral zelf!

Technisch gezien kan het alvast kloppen. Na een berichtje aan de klantendienst hebben we de jas er even bij genomen en ze is inderdaad merkloos ... en vooral: gekocht in de tweedehandswinkel. Wat denk jij?

geschreven op 27 maart 2020
VRTNU VRTNU VRTNU