Spring naar inhoud

Extra zalen voor de THUISfinale in Kinepolis!

De tickets voor de THUISfinale in Kinepolis vliegen de deur uit. Daarom is er zowel in Gent, Hasselt als Antwerpen een extra zaal voor jullie ter beschikking. Want de finale kijk je écht beter niet alleen...

Fans van THUIS kunnen hun hart ophalen: Eén kiest er opnieuw voor om samen met hen en de acteurs de seizoensfinale van THUIS te beleven op groot scherm in Kinepolis Antwerpen, Hasselt en Gent.

Vorig jaar keken in Hasselt, Kortrijk en Antwerpen bijna 5.000 fans op grote schermen in open lucht naar de seizoensfinale. Ze zagen hoe Waldek Mayra maar net kon ontwijken met de wagen die even later in brand schoot, hoe Rosa haar soulmate Steven voor zich won en hoe Stan op de vlucht ging na de uithaal naar Leo. Voor herhaling vatbaar, dachten vele fans en Eén. Op vrijdag 28 juni worden de weergoden echter niet getart en nodigt Eén iedereen uit in Kinepolis Gent, Hasselt of Antwerpen om samen naar de dubbelaflevering te kijken. Snelle beslissers kunnen de seizoensfinale zelfs in preview kijken, want de eerste voorstelling start om 17.15 uur.

Wat valt er allemaal te beleven?

Het wordt ongetwijfeld een gezellige avond, waarbij de fans samen met de cast een quiz spelen met de hele zaal. Natuurlijk worden er daarvoor prijzen uitgedeeld en is er tijd voor een vraag- en antwoordmoment met de acteurs. En niet te vergeten: in een comfortabele zetel en op een gigantisch scherm van de extra lange, spannende seizoensfinale van Thuis genieten. Meer dan 25 acteurs van Thuis zullen erbij zijn, onder wie Raf Jansen, Bart Van Avermaet en Kadèr Gürbüz in 3 verschillende steden.

In Kinepolis Hasselt komen naast Raf Jansen ook Wim Stevens, Lennart Lemmens, Ann Pira, Mathias  Vergels, Vanya Wellens en Annick Segal meekijken.

Vorig jaar presenteerde ik de seizoensfinale in Hasselt. Het was heerlijk om de mensen hun gezichten te kunnen zien tijdens de aflevering: je voelt hoe het publiek meeleeft en dat is zalig. Je merkt dat de seizoensfinale ook bij de fans veel nieuwsgierigheid opwekt. Ik hoop dat er veel volk komt. Het weer kan alvast geen excuus zijn!

Raf Janssen
Raf Janssen
<

In Antwerpen kunnen fans dan weer Moora  Vander Veken, Pol Goossen, Mathieu  Carpentier, Bart  Van Avermaet, Elise Roels, Tina  Maerevoet, Leen  Dendievel en Jeroen Lenaerts tegen het lijf lopen.

Een aflevering zien op het grote scherm is zo fijn. Het geeft een echt cinemagevoel! De reacties van de aanwezige kijkers zijn voor ons hartverwarmend. Het beste moment is het applaus dat volgt bij de aftiteling. Of de fronsende gezichten van spanning!

Bart Van Avermaet
Bart Van Avermaet
<

En in Kinepolis Gent kijken we samen met Daan  Hugaert, Geert Hunaerts, Kadèr Gürbüz, Yemi Oduwale, Tine  Priem, Katrien De Becker, Sid Van Oerle en Nawfel Bardad-Daidj.

Samen kijken met fans is de max! Tijdens de uitzending kijk ik zo graag naar de reacties van het publiek. Elke keer er een spannende scène aankomt, draai ik mijn stoel naar hen. Dat is zalig: er wordt geschreeuwd, er wordt gelachen, er wordt gehuild.

Kadèr Gürbüz
Kadèr Gürbüz
<

Wie zien we in Gent, Antwerpen of Hasselt?

geschreven op 12 juni 2019
VRTNU VRTNU VRTNU