Spring naar inhoud

En de THUISREIS 2019 gaat naar ...

Hou je van Thuis en van reizen? Dan is de Thuisreis 2019 ongetwijfeld iets voor jou. Ontdek alle details:

De THUISREIS 2019 wordt een Portugees feestje in de prachtige Algarve, beter bekend als één van de allermooiste kusten van Europa met dank aan de grillige rosten en steile klippen afgewisseld met prachtige goudgele zandstranden en geurende pijnbossen.

Met een gemiddelde temperatuur van 25 graden wordt het optimaal genieten in de voormalige vissersdorpjes en de bossen van Monchique.

Datum en hotel

Wie samen met enkele THUISacteurs de Algarve wil ontdekken, mag de week van 19 tot 26 oktober 2019 alvast in fluo omcirkelen. We zullen genieten van de vakantie in het ruime viersterrenhotel Adriana Beach Club Hotel 4, op amper 300 meter van het geweldige strand van Praia da Falesia, gelegen in een rustige omgeving tussen Albufeira en Vilamoura.

De inschrijvingen zijn alvast van start gegaan. Ontdek er alles over via projectreizen.be!

Kwestie van optimaal voorbereid te zijn, hier alvast wat gezellige sfeerbeelden van de THUISREIS 2018 in de Griekse badplaats Kyllini, gelegen aan de westkust van de Peloponnesos.

PS: het uitzicht was prachtig.

En de groep ook!

Nu nog leren kazoo spelen ...

Wil je dit ook graag meemaken? De THUISREIS 2019 gaat door van 19 tot 26 oktober in het Adriana Beach Club Hotel 4 in de Algarve, Portugal.

geschreven op 09 oktober 2018
VRTNU VRTNU VRTNU