Spring naar inhoud

Een schot! Wie overleeft de knal?

Seriemoordenaar Jacques gaat over tot actie. Wie vangt het schot op? Is het zijn Rosa, de ex die zijn hart brak? Of is het Waldek, zijn grote liefdesrivaal?

Dit al gezien?

Oh nee: wat heeft Jacques nog met Rosa gedaan?

Thuis
Heeft Jacques voor zijn dood nog één laatste wapenfeit gepleegd? Het eindbeeld voorspelt weinig goeds: Rosa is in paniek en zit gevangen, maar waar?

9 vragen waarmee we achterblijven na de finale

Thuis
Wat een spanning, maar ook zo ontzettend veel liefde! De Thuisfinale zit erop. Met deze 9 vragen gaan we de zomer in.

Het einde van Jacques: dit schot zag hij niet komen

Thuis
Het zit erop voor Jacques. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gekomen door een schot van Tim.

De politie weet waar Jacques is!

Thuis
Goed nieuws voor Judith: de politie weet welke patiënt haar als laatste heeft opgeroepen. Wil dit zeggen dat de redding van Judith nabij is? Fingers crossed...

Kan Judith zo ontsnappen aan Jacques?

Thuis
Jacques heeft Judith nodig om de kogel in zijn rug te verwijderen. Dit brengt Judith in een unieke positie. Vindt ze een manier om aan Jacques te ontsnappen?

Radeloze Judith smeekt Jacques: "Niet doen!"

Thuis
Jacques heeft Judith gegijzeld. Hij wil dat ze de schotwonde dichtnaait. Maar wat als Judith dit niet kan? Hoelang gaat hij haar gegijzeld houden?

Exclusieve preview: Overleeft Judith de ontvoering van Jacques?

Thuis
Jacques heeft Judith te pakken. Wat wil hij van haar? Kan de politie Judith op tijd terugvinden of wordt zij zijn volgende prooi?

Judith loopt recht in de val van Jacques

Thuis
Niet Rosa noch Waldek maar wel Judith komt terecht in de gevaarlijke handen van Jacques. Hij heeft ingebroken bij een patiënt en lokt Judith naar hem.

Wordt de schotwonde de doodsteek voor Jacques?

Thuis
Nu de politie zijn camionette heeft gevonden, is Jacques ondergedoken op een nieuwe plaats. Waar hangt hij uit? En hoelang kan hij nog verder met die wonde?

Jacques laat een eerste steek vallen

Thuis
De politie heeft de gestolen camionette van Jacques gevonden met al zijn spullen erin. Jacques ziet alles gebeuren en baalt. Iemand moet hem toch opmerken nu?
geschreven op 25 mei 2021
VRTNU VRTNU VRTNU