Spring naar inhoud

Eddy Van Notegem

Lievelingsgerecht?

Frietjes van De Puntzak.

Lievelinsgsdrankje?

Een Slurfke

Waar ik het meest trots op ben:

Ons Britney'ke en het Slurfke.

Mijn grootste wens:

Ik hoop dat Femke en Peter mij ooit kunnen vergeven voor de stommiteiten die ik gedaan heb.

Wie is Eddy?

Eddy Van Notegem is de man van Nancy, de vader van Britney en de stiefvader van Femke en Renzo. Vroeger kwam hij vaak gewelddadig uit de hoek, zeker als hij weer eens te veel gedronken had. Maar nu heeft Eddy zijn leven gebeterd. Hij ziet zijn Nancy graag, maar kan het niet verkroppen dat ze partij trekt voor haar dochter Femke. Toch vraagt hij zijn Nancy ten huwelijk en geven ze elkaar volmondig het jawoord.

Eddy deinst er niet voor terug een louche zaak aan te nemen, zolang hij maar geld kan verdienen. Dat brengt hem ook vaak in vervelende situaties. Zo zat hij zelfs al vast in een gevangenis in Wit-Rusland omdat hij in een drugstransport verzeilde geraakte.

Hij probeerde de bierwereld te veroveren met 't Slurfke, een bier dat hij samen met Frank, Waldek en David brouwde. Jammer genoeg liep dat avontuur met een sisser af.

Ook zijn nieuwe louche zaak leidde tot het gevolg dat Eddy wordt gearresteerd. Toch blijft Eddy echter volhouden dat hij erin geluisd is door zijn baas, Luc Bomans. Eddy krijgt als straf een boete en een enkelband. Met behulp van zijn justitieassistente krijgt hij werk als postbode. Als zijn stiefkleinzoon Lucas geboren wordt, zien we een warme en bezorgde Eddy. Tot zijn eigen grote verbazing wordt hij de op de babyborrel als peter gevraagd.

We leren een heel nieuwe Eddy kennen, want Lucas is Eddy's oogappel. Wanneer Eddy zonder werk komt te zitten, werpt Eddy zich op als babysitter van dienst. Als Lucas oud genoeg is om naar school te gaan, neemt Eddy een job aan bij de Kabouters.

Eddy kan het niet verkroppen dat Peggy ooit zijn kleinzoon probeerde te ontvoeren. Hij bedisselt dan ook samen met Peter een plan om Peggy terug te pakken. Maar dan steekt de impulsieve kant van Eddy opnieuw de kop op. Hij saboteert de remmen van de camionette van De Withoeve, in de veronderstelling dat Peggy de camionette zal besturen.

Door Eddy's toedoen overlijdt zijn kleinzoon Lucas. Eddy wordt verteerd door een gigantisch schuldgevoel, hij bekent en vliegt achter tralies. Daardoor verliest hij ook zijn Nancy. Zij zijn ondertussen gescheiden.

Meer Eddy...

Volgende week in THUIS

Thuis
Judith nodigt Stan uit om bij haar te komen eten. Het is ontzettend druk in de Withoeve. Thilly stelt zich vragen bij het gedrag van haar zus.

"Godverdomse klootzak dat ik ben"

Thuis
Eddy baalt dat zijn collega's een gezellige after-work houden in de Withoeve terwijl hij er niet binnen mag. Had hij destijds maar slimmer geweest...

Verdient Stan een tweede kans?

Thuis
Thilly hoopt haar neefje Stan aan een job te helpen bij de Kabouters. Jacques kan zijn oren niet geloven. En Bill dan? En hij? Verdienden zij dan geen 2de kans?

Eddy doet raar: "Moet gij mij iets zeggen misschien?"

Thuis
Hoewel Eddy volmondig "ja" zei op het samenwonen met Angèle, lijkt hij nu met twijfels te zitten. Is er iets veranderd?

Eddy krijgt een bijzondere vraag van Angèle

Thuis
Angèle weet wanneer ze Eddy de mond moet snoeren. Ze verrast haar beertje met een zéér speciale vraag. Gaat Eddy erop in?

"Wat wilt ge eigenlijk zeggen, Eddy?"

Thuis
Eddy hoopt van Bill te weten te komen hoe de vriend van Joren heet, maar hij praat zelf zijn mond voorbij.

Eddy krijgt ervan langs

Thuis
Eddy wacht zijn Angèle op aan de fitness wanneer hij plots wordt belaagd door Boris en een tweede persoon die hem een lap verkoopt.

Angèle gaat solliciteren

Thuis
Angèle bereidt zich voor op haar sollicitatiegesprek. Eddy helpt haar.

Eddy ondervindt bijwerkingen van viagra

Thuis
Eddy heeft koorts en kan niet gaan werken. Angèle kan haar lach niet inhouden.

Angèle verrast Eddy op zijn werk

Thuis
Angèle brengt groentjes naar De Kabouters voor Eddy. Hij loopt weg van haar.
geschreven op 09 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU