Spring naar inhoud

Dries Van Aken

De charmante en ambitieuze rechtenstudent Dries is de nieuwe assistent van Karin en Tom in het advocatenbureau.

Karin vraagt Dries om een stokje te steken tussen de relatie van Bob en Tamara. Wanneer dit niet lukt, zet ze zelf haar zinnen op hem en de twee belanden in bed samen. Maar Dries heeft een andere motivatie. Hij wil zich wreken op de dood van zijn vader. Hij beschuldigt Karin van fiscale fraude en ze wordt gestraft. Karin, op haar beurt, zorgt ervoor dat de moeder van Dries haar caravan moet verlaten. De moeder van Dries sterft niet veel later.

Dries gaat op enkele dates met Kaat, maar wanneer hij erachter komt dat zij transgender is, breekt hij met haar op brute wijze. Hij helpt Tamara uit de nood en liegt dat hij de vader is van haar ongeboren kind. De twee bouwen een echte vriendschap uit en wonen tijdelijk samen in de illegale caravan.

Dries verdient ook een centje bij door het vergezellen van rijpere dames. Deze carrièrewending kreeg een start met hulp van Marianne...

Meer Dries...

Heeft Reinhilde zelf haar man vermoord?

Thuis
Tamara twijfelt over de onschuld van Reinhilde. Heeft ze niet gewoon haar eigen man vermoord? Dries is overtuigd van zijn gelijk. Waarom is hij zo zeker?

Heeft Peter het ultieme meesterplan tegen Karin?

Thuis
Blijkbaar is het aantal mensen die je tegen de borst kan stoten, beperkt. Op een dag beramen ze een meesterplan tegen jou. Watch out, Karin...

Tania hoort de wrede waarheid

Thuis
Tom kan eindelijk zeggen wat hij al een tijdje wil zeggen. De wrede waarheid komt hard aan bij Tania.

Tom wil het écht niet

Thuis
Tom houdt voet bij stuk: hij wil niet dat hun kantoor nog langer de zaak behandelt van Reinhilde tegen Dries. Zal Karin doen wat ze moet doen?

Tania haar verleden komt naar boven

Thuis
De gebeurtenissen tussen Reinhilde en Dries brengen nare herinneringen naar boven bij Tania...

"Stop ermee!"

Thuis
Dries en Reinhilde beleven een bijzonder pijnlijke confrontatie in de gang bij Boowie. Wat bezielt Reinhilde?! Gaat ze Dries dan echt nooit gerust laten?

Heeft baby Leo de beste babysitters ooit of OOIT?

Thuis
Baby Leo gooit roet in het eten op de mannenavond. Gelukkig hebben ze de perfecte oplossing om hem rustig te houden... Hoeveel schattiger kan het worden?

Reinhilde heeft stevige munitie tegen Dries

Thuis
Reinhilde en Karin bereiden hun zaak voor tegen Dries. Hun vertrouwen is groot, want Reinhilde heeft alle informatie tot in de puntjes bewaard...

Marianne mist haar oud Tommeke

Thuis
Dries wijkt niet van de zijde van Marianne, wat het contrast met Tom dubbel zo groot maakt. Wat is er toch gebeurd met Tom waardoor alles anders is geworden?

Heeft Reinhilde Marianne aangereden?

Thuis
Dries heeft de politie verteld dat Reinhilde heel jaloers reageerde op zijn slecht nieuws. Heeft ze wraak genomen op Marianne? Tim en Lexi willen meer weten...
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU