Spring naar inhoud

Dries Van Aken

De charmante en ambitieuze rechtenstudent Dries is de nieuwe assistent van Karin en Tom in het advocatenbureau.

Karin vraagt Dries om een stokje te steken tussen de relatie van Bob en Tamara. Wanneer dit niet lukt, zet ze zelf haar zinnen op hem en de twee belanden in bed samen. Maar Dries heeft een andere motivatie. Hij wil zich wreken op de dood van zijn vader. Hij beschuldigt Karin van fiscale fraude en ze wordt gestraft. Karin, op haar beurt, zorgt ervoor dat de moeder van Dries haar caravan moet verlaten. De moeder van Dries sterft niet veel later.

Dries gaat op enkele dates met Kaat, maar wanneer hij erachter komt dat zij transgender is, breekt hij met haar op brute wijze. Hij helpt Tamara uit de nood en liegt dat hij de vader is van haar ongeboren kind. De twee bouwen een echte vriendschap uit en wonen tijdelijk samen in de illegale caravan.

Dries verdient ook een centje bij door het vergezellen van rijpere dames. Deze carrièrewending kreeg een start met hulp van Marianne...

Meer Dries...

Reinhilde is Dries niet vergeten

Thuis
Dries krijgt nieuws over het overlijden van Reinhilde. Blijkbaar is ze hem nooit vergeten, maar kan Dries dit aanbod wel aanvaarden?

Jacques wacht Roxanne op

Thuis
Roxanne wordt na enkele dagen verhoren vrijgelaten uit het politiekantoor. Wanneer ze vertrekt, blijkt dat Jacques haar zit op te wachten.

Zou Judith dit plan niet beter zo laten?

Thuis
Judith wil opnieuw de confrontatie aangaan met Karin. Dries twijfelt over haar intenties, maar volgens Judith is het niet meer dan elementaire beleefdheid.

Judith maakt de meest schaamtelijke dateblunder

Thuis
Altijd hilarisch wanneer andere mensen deze blunder begaan bij het daten. Tot je het zelf meemaakt, Judith kan erover meespreken.

"Wilt gij mij inhuren misschien?"

Thuis
Judith en Dries belanden samen aan de ontbijttafel. Weet Judith wel dat Dries gestopt is met zijn eerdere activiteiten?

Wat krijgen we nu?

Thuis
Thilly sluit af in Bar Madam, maar met Dries aan de bar krijgen ze plots andere plannen. Waldek komt nog even piepen, maar beseft dat hij beter door kan gaan.

OMG. Tom gaat op zijn knie

Thuis
Het voorstel van Dries krijgt een onverwachte wending. Zegt Karin "ja"?

Vergeet ze niet te liegen

Thuis
Dries is weer aan het werk bij Karin en Tom en dat moet Tamara met haar eigen ogen zien. Controle? Zeker niet.

Keert Dries terug naar de advocaten?

Thuis
Karin is 100 procent zeker dat Dries 'ja' zal zeggen op de vraag van Tom om terug te komen naar zijn kantoor. Tom zelf is minder overtuigd. Waarom zou hij ook?

"Dat wil zeggen dat er iemand dood is"

Thuis
De hele straat is afgezet. Het is meteen duidelijk dat er iets ernstigs is gebeurd. De politie raadt aan om binnen te blijven. Is het iemand die ze kennen?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU