Spring naar inhoud

Dries Van Aken

De charmante en ambitieuze rechtenstudent Dries is de nieuwe assistent van Karin en Tom in het advocatenbureau.

Karin vraagt Dries om een stokje te steken tussen de relatie van Bob en Tamara. Wanneer dit niet lukt, zet ze zelf haar zinnen op hem en de twee belanden in bed samen. Maar Dries heeft een andere motivatie. Hij wil zich wreken op de dood van zijn vader. Hij beschuldigt Karin van fiscale fraude en ze wordt gestraft. Karin, op haar beurt, zorgt ervoor dat de moeder van Dries haar caravan moet verlaten. De moeder van Dries sterft niet veel later.

Dries gaat op enkele dates met Kaat, maar wanneer hij erachter komt dat zij transgender is, breekt hij met haar op brute wijze. Hij helpt Tamara uit de nood en liegt dat hij de vader is van haar ongeboren kind. De twee bouwen een echte vriendschap uit en wonen tijdelijk samen in de illegale caravan.

Dries verdient ook een centje bij door het vergezellen van rijpere dames. Deze carrièrewending kreeg een start met hulp van Marianne...

Meer Dries...

Karin leert de rechtse van Marianne kennen

Thuis
Marianne is niet van plan zich te laten uitdagen door Karin. Ze laat het effect van haar getreiter meteen voelen... Van je schoonmama moet je het hebben!

Tamara en Lowie lijmen de brokken

Thuis
Lowie beseft dat hij te fel gereageerd heeft, maar verwacht van Tamara dat ze wat minder dicht op zijn vel zit: "Ik moet verder nu, maar op mijn manier."

Bob toont zich van zijn schoonste kant

Thuis
Bob beseft dat hij en Dries een verre weg hebben afgelegd, maar is Dries en Leo toch enorm dankbaar om Tamara nooit te laten vallen.

EINDELIJK! Bob en Tamara zijn weer een team

Thuis
De grote verzoeningspoging van Olivia en Dries leek uit te draaien op een sisser, maar echte liefde vindt elkaar altijd weer. Bob en Tamara zijn hélemaal terug!

Achterlijk of meesterlijk: Dries pakt Karin stevig terug

Thuis
Dries zijn plannetje tegen Karin heeft zijn effect niet gemist. Achterlijk of meesterlijk? De meningen zijn verdeeld.

Dries was beter niet naar Bob gegaan

Thuis
Dries wil met Bob praten over het DNA-onderzoek, maar Bob is niet gediend met zijn bezoek. Uiteraard komt ook Karin haar zegje doen ... én is de politie gebeld.

Karin heeft een vriendin: watch out Dries

Thuis
Karin ontvangt een vriendin op kantoor. Dat kan maar één ding betekenen: ze is iets van plan. En blijkbaar is Dries nog niet uit haar vizier verdwenen...

Oh la! Dat nieuwtje zag Leo niet komen

Thuis
Leo ziet Dries innig zoenen met een onbekende vrouw en dat moet hem even van 't hart. Leo gaat meteen over tot actie.

Peter moet een pijnlijke knoop doorhakken

Thuis
Met spijt in het hart moet Peter een knoop doorhakken: Dries kan niet langer werken in de Withoeve. Niet dat Dries lang wakker zal liggen van deze beslissing.

Tamara's zoontje is er: welkom baby Leo!

Thuis
Tamara is bevallen van haar zoontje: welkom kleine Leo!
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU