Spring naar inhoud

Dit zijn de beste scènes van seizoen 26

Thuis

Het 26ste seizoen van Thuis loopt bijna op zijn einde. Hoog tijd om even terug te blikken. Wat waren de beste scènes van het afgelopen jaar volgens de fans? We vroegen het aan de makers van de Thuispodcasts Heimwee en Ter Smissen Baguette.

Heimwee

1. Nadat Lowie een nachtje bij Emma is blijven ‘slapen’, betrapt Judith hem in de gang van de praktijk. Dit is een prachtscène. Twee van de beste acteurs uit de reeks die rond de pot draaien dat het geen naam heeft. Judith weet hoe de vork in de steel zit en Lowieke beseft dat maar al te goed. Maar geen van beiden durft het toe te geven…

2. Frank belandt onder brokstukken in z’n oude huis. Het huis is afgebrand, maar Frank Bomans weigert te aanvaarden dat hij het niet meer kan herstellen. Arme, arme Frank. In deze scène probeert hij te werken aan het huis, maar in al z’n wanhoop beland hij huilend onder wat stenen en stof. Wat een ellende.

3. Joren wisselt van t-shirt voor de ogen van Stan Thilly heeft de keukenkraan ten huize Van Santen gesaboteerd, zodat ze Stan en Joren in contact kon brengen. Joren wordt natgespoten en moet van t-shirt wisselen. Stan, met nog steeds een dikke crush op Joren, ziet het vol plezier aan.

Ter Smissen Baguette

1. Het moment waarop Nina haar dochter Yasmine vertelt dat ze misschien naar de gevangenis moet.
De camera blijft enkele minuten enkel op het gezicht van Yasmine die naar het eind een dikke traan uit haar oogbol laat vloeien. Straf geacteerd en knappe beeldvoering. The oscar goes to Amber Metdepenningen.

3.Joren die heel de tijd zijn t-shirt moet uittrekken. Er moet iemand binnen de crew of productie wel heel grote fan zijn... waarom gebeurt dit nooit met Emma, Thilly of Femke?

geschreven op 02 juni 2021
VRTNU VRTNU VRTNU