Spring naar inhoud

Dit was de Thuisreis 2019

Wat gebeurt in Portugal, blijft in Portugal ... behalve deze geweldige vakantiekiekjes dan!

Jawel, ook de Thuisreis 2019 was weer een geslaagde editie. De Portugese Algarve toonde zich in al haar schoonheid. Maar het allermooiste van deze Thuisreis? Dat was ongetwijfeld de zalige week met de beste fans ter wereld.

"Ik ben ongelofelijk dankbaar om zoveel mooie mensen te mogen ontmoeten. Elk moment van deze afgelopen dagen, is er eentje om te koesteren. Ik ben blij dat ik onze kijkers beter heb mogen leren kennen."

Tine Priem
Tine Priem
<

"Op de Thuisreis heb je echt de tijd om met de fans te praten, dat maakt die reis zo bijzonder. Naast de zon en de zee natuurlijk, want die zonnestalen eind oktober laden je batterijen serieus op (lacht)."

Sid Van Oerle
Sid Van Oerle
<

"Het is ondertussen mijn derde Thuisreis. En altijd opnieuw ben ik ontroerd van hoe de fans ons ontvangen. De liefde die we krijgen en teruggeven is onbeschrijflijk!"

Nawfel Bardad-Daidj
Nawfel Bardad-Daidj
<

"Er hangt een zalig samen-gevoel, allemaal verbonden door Thuis wat je rang of stand ook is. Elk komt hier met zijn eigen verhaal en we zijn er voor elkaar. De eerste dag ben je misschien nog een onbekende, maar op dag twee staat iedereen uitbundig voor elkaar te supporteren bij een potje petanque of minigolf. Zalig vind ik dat!"

Vanya Wellens
Vanya Wellens
<

"Sid en ik mochten een goochelshow doen voor de hele groep. Zo hard gelachen met alles wat misliep! Het is geweldig dat we de kans krijgen om zo dicht bij onze kijkers te komen en des te harder te beseffen wat Thuis met de mensen doet. Hartverwarmend dit!"

Raf Jansen
Raf Jansen
<
geschreven op 25 oktober 2019
VRTNU VRTNU VRTNU