Spring naar inhoud

Dit is de winnaar van de #Leocup!

Eindelijk is het zover, de winnaar van de Leocup is bekend!

Dieter en Sam spelen een bloedstollende finale tegen elkaar. Niet alleen zijn ze prachtig uitgedost, ze spelen ook een prachtig spel. Tot op het laatste moment houden ze allebei de spanning erin! Maar er kan maar één winnaar zijn. Ondanks de goede coaching van Frank, haalt Sam het nét niet. Dieter Van Aert aka Darting Didi is de winnaar van de #Leocup!

Tijdens de prijsuitreiking krijgt Dieter een prachtige beker overhandigd. Gemaakt door Leo Jr., is het het ultieme eerbetoon aan Leo. De Leocup kon niet mooier afgesloten worden. Of toch wel? Want net als Sam denkt dat ze het huis op haar buik kan schrijven, blijkt dat zij de échte winnaar is. Tim heeft namelijk een pact gesloten met Judith, waardoor Sam toch nog de nieuwe eigenaar van het doktershuis wordt.

Dit al gezien?

Karin bijt terug

Thuis
Na de beschuldigingen van Stefaan aan het adres van Karin, kaatst Karin de bal terug.

"Karin en ik moeten u iets vertellen"

Thuis
Marianne voelde de bui al hangen, maar nu nemen Karin en Tom haar apart voor een gesprek. Zal ze echt moeten vertrekken?

Marianne verrast Karin met slecht nieuws

Thuis
Dat Marianne Bastiaens verrassend uit de hoek kan komen, dat wisten we. Maar dit nieuwsje had Karin toch echt niet verwacht.

De eerste les voor Silke loopt helemaal fout

Thuis
Het eerste contact tussen rechtenstudent Silke en docent Karin Baert loopt niet van een leien dakje. Silke volgt de online les in Bar Madam.

Tijd voor de bloopers van september!

Thuis
Er werd weer heel wat geblooperd op de Thuis-set! De stop van een fles cava die niet wil meewerken en heel wat hilariteit tussen Sam en Simonne.

Haha, Marianne heeft een schitterend taakje voor Karin

Thuis
Zelfs vanuit Kaapverdië slaagt Marianne erin om Karin op te zadelen met een opdracht voor de trouw. Je verloofde schoonmoeder kan je toch echt niets weigeren?

Gaan Paulien en Kobe scheiden?

Thuis
Kobe zijn hart is gebroken. Paulien heeft duidelijk gemaakt dat ze geen toekomst meer ziet in hun relatie. Impulsief stormt hij binnen bij Karin.

Zijn Kaat en dokter Ann de laatste optie?

Thuis
Karin windt er geen doekjes om: de emotionele brieven voor Paulien en Kobe zijn mooi, maar niet genoeg. Tijd om dokter Ann en Kaat te laten helpen...

Marianne en Karin versus Tom: 2-0

Thuis
De benefiet haalt het beste in iedereen naar boven. Robin heeft voor de gelegenheid een voetbalkraampje in elkaar gebokst.

Dit kan Tom toch niet menen voor zijn nieuwe keuken?

Thuis
Tom heeft een perfect beeld van hoe zijn keuken er moet uitzien. Kobe lijkt iets minder enthousiast. Kan Tania voor een compromis zorgen of bepaalt de betaler?
geschreven op 15 oktober 2021
VRTNU VRTNU VRTNU