Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Nog meer Dieter...

Daar is Isolde weer

Thuis
Nancy is niet opgezet met het bezoekje van meester Teerlynck. Is Dieter op tijd om Nancy te behoeden voor dingen die niet meer ongedaan kunnen gemaakt worden...

Tim weet meer over het lot van Eddy

Thuis
De politie komt opnieuw langs voor Britney. Tegelijk krijgt Tim telefoon over Eddy. Zal hij thuis mogen blijven of wacht een nieuwe gevangenisstraf?

Eddy redt Vic van de pestkoppen

Thuis
Eddy is vastberaden om Vic te vinden... en hij slaagt in zijn opzet. Charlotte en Jelle vluchten weg, maar hij kan Vic wel veilig naar Peter en Femke brengen.

Gaat Britney dan toch beginnen praten?

Thuis
Nu Vic op een zeer onrustwekkende manier verdwenen is, wil Dieter weten of Britney een idee heeft wat er met hem is gebeurd. Vertelt ze eindelijk de waarheid?

Dieter doet een schokkende ontdekking op de gsm van Britney

Thuis
Dieter komt tot het besef dat Britney's vreemde gedrag begon bij hun filmpjes. Het ideale aanknopingspunt volgens Peter om te achterhalen wat er speelt...

Britney heeft een officiële klacht aan haar been

Thuis
De politie wil Britney ondervragen nu er een officiële klacht is ingediend na de vechtpartij op school. Vertelt Britney eindelijk wat er echt gebeurd is?

"Het woord scheiding is gevallen"

Thuis
Peter blijft volhouden dat hij het niet aan Femke kan zeggen. Volgens Dieter is dat de enige oplossing. Hij kan zijn gezin toch niet verliezen?

"Moest gij nu echt zeggen dat die bijna dood was?"

Thuis
Nancy krijgt onder haar voeten van Dieter. Misschien had ze toch iets meer tact moeten tonen?

Haalt Britney met deze stunt haar 10.000 views?

Thuis
Na de vuiligheid van hun slijmvideo moeten Britney en Dieter naar buiten met hun filmpjes. Dieter belooft spektakel ... en dat wordt het zeker!

Dieter en Nancy zeggen opnieuw "ja" bij Mickey en Minnie

Thuis
Dieter en Nancy hebben dit weekend hun huwelijksgeloften hernieuwd in Disneyland Parijs in het bijzijn van 500 kijkers die mee naar de magie waren afgezakt.
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU