Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Nog meer Dieter...

Britney heeft een officiële klacht aan haar been

Thuis
De politie wil Britney ondervragen nu er een officiële klacht is ingediend na de vechtpartij op school. Vertelt Britney eindelijk wat er echt gebeurd is?

"Het woord scheiding is gevallen"

Thuis
Peter blijft volhouden dat hij het niet aan Femke kan zeggen. Volgens Dieter is dat de enige oplossing. Hij kan zijn gezin toch niet verliezen?

"Moest gij nu echt zeggen dat die bijna dood was?"

Thuis
Nancy krijgt onder haar voeten van Dieter. Misschien had ze toch iets meer tact moeten tonen?

Haalt Britney met deze stunt haar 10.000 views?

Thuis
Na de vuiligheid van hun slijmvideo moeten Britney en Dieter naar buiten met hun filmpjes. Dieter belooft spektakel ... en dat wordt het zeker!

Dieter en Nancy zeggen opnieuw "ja" bij Mickey en Minnie

Thuis
Dieter en Nancy hebben dit weekend hun huwelijksgeloften hernieuwd in Disneyland Parijs in het bijzijn van 500 kijkers die mee naar de magie waren afgezakt.

Naast pluspapa nu ook 'insta daddy'?

Thuis
Britney heeft assistentie nodig bij haar filmpjes. Pluspapa Dieter bewijst zich als prima assistent.

Dieter staat er niet goed voor

Thuis
Als ex-agent zou hij het moeten weten: valse oproepen naar de politie worden niet getolereerd. Krijgt de 'fake' oproep van Didi nog een staartje?

Waar is kleine Leo?

Thuis
Dieter is in alle staten. Deze nacht lag kleine Leo nog gewoon in zijn bedje te slapen en nu is hij weg. Wat nu?

"Dan ben ik gewoon dood"

Thuis
Britney heeft niet lang genoten van haar blokjes, ze heeft er alleen maar last mee. En als ze het internet mag geloven, is het ergste nog niet voorbij...

Oei Dieter, een beetje beschaamd?

Thuis
Leo hangt aan de borst bij Tamara en dat maakt Dieter precies een beetje zenuwachtig wanneer hij nietsvermoedend binnenstormt in de keuken ...
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU