Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Nog meer Dieter...

9 vragen waarmee we achterblijven na de dubbelaflevering

Thuis
De dubbele aflevering laat ons achter met 9 vragen. Wie ligt er in het tentje? En wil dit zeggen dat er een 2de slachtoffer is? En zijn Emma en Joren nu samen?

Hoe schoon: Nancy vergeeft Dieter zijn grootste fout ooit

Thuis
“Gij zijt mijne man, gij moet blijven!” Nancy wil hun kostbare tijd niet verliezen en vergeeft Dieter de grootste misstap uit zijn leven.

Van Dieter blijf je af!

Thuis
Nancy is furieus nu ze de waarheid weet. Ze richt zich tot Karin en maakt duidelijk hoe het zit: van Dieter blijft ge af, Karin!

Dieter biecht zijn slippertje op aan Nancy: wat nu?

Thuis
Dieter heeft uiteindelijk toch zijn moed bij elkaar kunnen rapen om Nancy de waarheid te zeggen over zijn slippertje met Karin. Is hun huwelijk voorbij?

Nancy is doodongerust: waar blijft Dieter?

Thuis
Nancy maakt zich grote zorgen nu Dieter nog altijd niet thuis is gekomen. En haar bezorgdheid blijkt terecht...

Volgende week in THUIS

Thuis
Karin schopt verschillende mensen tegen de schenen. Nancy is ongerust wanneer Dieter na een avondje feesten nog niet thuis is gekomen. Sam geniet aan zee.

Dronken Dieter begaat de misstap van zijn leven

Thuis
Dieter gaat helemaal uit de bol op de vrijgezellen van Kobe en Paulien. Een paar Elixir Juju's te veel leiden hem naar de grootste fout van zijn leven...

Daar is Isolde weer

Thuis
Nancy is niet opgezet met het bezoekje van meester Teerlynck. Is Dieter op tijd om Nancy te behoeden voor dingen die niet meer ongedaan kunnen gemaakt worden...

Tim weet meer over het lot van Eddy

Thuis
De politie komt opnieuw langs voor Britney. Tegelijk krijgt Tim telefoon over Eddy. Zal hij thuis mogen blijven of wacht een nieuwe gevangenisstraf?

Eddy redt Vic van de pestkoppen

Thuis
Eddy is vastberaden om Vic te vinden... en hij slaagt in zijn opzet. Charlotte en Jelle vluchten weg, maar hij kan Vic wel veilig naar Peter en Femke brengen.
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU