Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

Dieter Van Aert is politieagent en collega van Tim. Hij maakt z'n intrede in het 20e seizoen van THUIS.

Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Nog meer Dieter...

Dieter staat er niet goed voor

Thuis
Als ex-agent zou hij het moeten weten: valse oproepen naar de politie worden niet getolereerd. Krijgt de 'fake' oproep van Didi nog een staartje?

Waar is kleine Leo?

Thuis
Dieter is in alle staten. Deze nacht lag kleine Leo nog gewoon in zijn bedje te slapen en nu is hij weg. Wat nu?

"Dan ben ik gewoon dood"

Thuis
Britney heeft niet lang genoten van haar blokjes, ze heeft er alleen maar last mee. En als ze het internet mag geloven, is het ergste nog niet voorbij...

Oei Dieter, een beetje beschaamd?

Thuis
Leo hangt aan de borst bij Tamara en dat maakt Dieter precies een beetje zenuwachtig wanneer hij nietsvermoedend binnenstormt in de keuken ...

Marianne drijft Didi tot het uiterste

Thuis
Dieter is het gedrag van Marianne spuugzat en dat laat hij voor de verandering duidelijk verstaan. Alle frustraties van de voorbije weken vliegen eruit!

"Ik wil dat het stopt"

Thuis
Nancy vindt dat Marianne zich belachelijk en hypocriet gedraagt. Als het aan haar ligt, stopt ze nu meteen met de rechtszaak tegen Tom.

Wat is er gebeurd met Marianne en Dries?

Thuis
Tamara vraagt zich af waar Dries is, want hij is niet op de kamer komen slapen. Dieter weet meer... en brengt de fantasie van Tamara nog meer op hol.

"Nee, ik heb nog geen naam, ik heb nog helemaal niks!"

Thuis
Nu ze uit de caravan worden gezet, is Tamara radeloos. De vele vragen bezorgen haar een ferme paniekaanval. Femke komt net op tijd met goed nieuws!

Thilly houdt het spannend

Thuis
Terwijl Waldek met zijn koffie aan de toog zit, houdt Thilly het spannend aan de andere kant van de wereld.

Dieter en Tamara?

Thuis
Nancy is onderweg met haar taxi wanneer ze via de intercom getuige wordt van een verontrustend gesprek tussen Dieter en Tamara.
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU