Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Nog meer Dieter...

Zorgt deze toevallige vondst voor een cruciaal nieuw spoor?

Thuis
Dieter neust tussen de spullen van Jasper die Chantal hem gaf. Maar is zijn neus wel juist? Heeft Club Impulse iets te maken met de moord op Jasper?

Het is niet wat Nancy denkt dat het is, of wel?

Thuis
Dieter is laat thuis na zijn mannenavond met Tim. Nancy doet een mysterieuze ontdekking op zijn pull. Heeft Dieter iets uit te leggen?

Dieter triomfeert en dat zag Lexi niet aankomen

Thuis
Dieter krijgt telefoon van de substituut, terwijl Lexi van zijn afwezigheid gebruik maakt om hem nog eens door het slijk te halen. Maar Dieter lacht het laatst.

Exclusieve preview: kijk binnen in het nieuwe kantoor van Tim en Dieter

Thuis
Onze agenten Tim en Dieter hebben een nieuw politiekantoor en dat stellen ze met veel trots aan jullie voor, nog voor het op tv geweest is.

Te vroeg hé, Nancy

Thuis
Dieter nodigt Marianne uit om te praten over zijn beslissing. Helaas is Nancy hem te snel af met het grote nieuws. Marianne is niet blij.

"Ge leeft maar één keer, pak wat erin zit"

Thuis
Dieter spreekt uit waarvan hij stiekem droomt. Tim staat paraat met goeie raad. Zien we Dieter binnenkort weer bij de politie?

Dit geheim kan Dieter niet achterhouden voor Femke

Thuis
Femke heeft door wat Dieter dwarszit. Hij kan het grote gemis niet langer verbergen.

Alweer een onbemande kassa

Thuis
Hoezo, Didier en Isabel kennen elkaar? Pakt hun plannetje na Bar Madam ook in de Withoeve?

Flirten op het werk: watch out Dieter!

Thuis
Dieter krijgt een nieuwe klant over de vloer. Zal het bij een verwenkoffie blijven?

Nancy geeft Seksuele Opvoeding: ging het bij jullie thuis ook zo?

Thuis
Sinds Nancy weet dat Britney met verschillende jongens gekust heeft, wil ze op alles voorbereid zijn. Tijd voor een vakkundige les Seksuele Opvoeding.
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU