Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Nog meer Dieter...

Nancy geeft Seksuele Opvoeding: ging het bij jullie thuis ook zo?

Thuis
Sinds Nancy weet dat Britney met verschillende jongens gekust heeft, wil ze op alles voorbereid zijn. Tijd voor een vakkundige les Seksuele Opvoeding.

Moet Dieter zich voorbereiden op het bompischap?

Thuis
Nancy is nog niet klaar om opnieuw bonnie te worden. Hoog tijd om alle registers open te trekken en haar opvoedtips bij Britney te laten doordringen.

Femke en Tamara onthullen hun geheime plan

Thuis
Femke en Tamara hebben een plan bedacht om Nancy en Dieter de ultieme ontspanning te bezorgen...

11 mega relevante conclusies uit de eerste aflevering van Thuis

Thuis
Ben jij ook zo blij dat Thuis begonnen is? Wij zeker wel. En we kunnen al meteen enkele compleet relevante conclusies trekken na de eerste aflevering.

9 vragen waarmee we achterblijven na de dubbelaflevering

Thuis
De dubbele aflevering laat ons achter met 9 vragen. Wie ligt er in het tentje? En wil dit zeggen dat er een 2de slachtoffer is? En zijn Emma en Joren nu samen?

Hoe schoon: Nancy vergeeft Dieter zijn grootste fout ooit

Thuis
“Gij zijt mijne man, gij moet blijven!” Nancy wil hun kostbare tijd niet verliezen en vergeeft Dieter de grootste misstap uit zijn leven.

Van Dieter blijf je af!

Thuis
Nancy is furieus nu ze de waarheid weet. Ze richt zich tot Karin en maakt duidelijk hoe het zit: van Dieter blijft ge af, Karin!

Dieter biecht zijn slippertje op aan Nancy: wat nu?

Thuis
Dieter heeft uiteindelijk toch zijn moed bij elkaar kunnen rapen om Nancy de waarheid te zeggen over zijn slippertje met Karin. Is hun huwelijk voorbij?

Nancy is doodongerust: waar blijft Dieter?

Thuis
Nancy maakt zich grote zorgen nu Dieter nog altijd niet thuis is gekomen. En haar bezorgdheid blijkt terecht...

Dronken Dieter begaat de misstap van zijn leven

Thuis
Dieter gaat helemaal uit de bol op de vrijgezellen van Kobe en Paulien. Een paar Elixir Juju's te veel leiden hem naar de grootste fout van zijn leven...
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU