Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Nog meer Dieter...

De politie weet waar Jacques is!

Thuis
Goed nieuws voor Judith: de politie weet welke patiënt haar als laatste heeft opgeroepen. Wil dit zeggen dat de redding van Judith nabij is? Fingers crossed...

Jacques laat een eerste steek vallen

Thuis
De politie heeft de gestolen camionette van Jacques gevonden met al zijn spullen erin. Jacques ziet alles gebeuren en baalt. Iemand moet hem toch opmerken nu?

Dieter brengt Rosa moeilijk nieuws

Thuis
Dieter is er bijna zeker van: Jacques zit achter de moord op Vondel. Nadat haar ex-man haar bijna vermoordde, is dit nieuws een zeer bittere pil voor Rosa.

Leiden deze sporen naar Jacques?

Thuis
De politie treft verschillende sporen aan rond de barrel waar Vondel is gedood. Zou Jacques dan toch nog in leven zijn? De kans lijkt steeds groter...

Heeft Jacques Rosa en Waldek ontvoerd?

Thuis
Het sms-verkeer van Pauliens verdwenen gsm bewijst één ding: Jacques heeft Rosa en Waldek in zijn greep. Het politieonderzoek kan beginnen.

"Ik wil niet dat er nog meer slachtoffers vallen"

Thuis
Dieter is gefrustreerd na een telefoontje met de Spaanse politie.

Maakte Jacques zijn vierde slachtoffer?

Thuis
Na Jasper, Roxanne en de man van Reinhilde is er alweer een nieuw verdacht overlijden gesignaleerd.

"Mijn dochter heet wel Britney, he!"

Thuis
Britney wil vanaf nu 'Britt' genoemd worden, maar daar is Nancy niet mee gediend.

"Ik ben daar met mijn open ogen ingetrapt"

Thuis
De politie confronteert Rosa met de testamenten die zij en Jacques opgesteld hadden net voordat Jacques verdween. Een moeilijke confrontatie voor Rosa.

Help! Jacques ontsnapt!

Thuis
Rosa werkt samen met de politie om Jacques in de val te lokken, maar Jacques is hen te slim af.
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU