Spring naar inhoud

Dieter Van Aert

"Ik trek u tegen mijn gilet. Of anders ne PV!"

Dieter Van Aert
Dieter Van Aert
<

Wie is Dieter?

We leren Dieter Van Aert kennen als politieagent en collega van Tim in het 20e seizoen. Dieter is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats. En dat hart slaat helemaal op hol wanneer hij Charité ontmoet. Helaas is de liefde niet wederzijds.

Even later leert Dieter Nancy kennen. Het klikt tussen de twee. In het begin is dit puur vriendschappelijk maar later bloeit er een mooie liefdesrelatie uit! De twee trouwen en ook Nancy's dochtertje Britney kan het goed vinden met haar nieuwe pluspapa.

Dieter neemt ontslag als politieagent na een tragisch ongeval... Hij schiet Sandrine, de dochter van Ann, neer tijdens een achtervolging. Dieter is depressief en voelt zich enorm schuldig. Na een emotionele confrontatie vergeeft Ann het hem.

Hij gaat aan de slag in de Withoeve, waar hij achter de bar werkt.

Hoewel hij zich amuseert als barman in De Withoeve, wil Dieter graag terug politieagent worden. Na enkele psychologische tests is 'Superflik Didi' back in business. Eenmaal aan de slag bijt hij zich vast in de zaak-Jasper. Zo komt hij misdadiger Jacques op het spoor.

Nog meer Dieter...

Neem een kijkje achter de schermen bij de #Leocup!

Thuis
De Leocup is afgelopen en wat zagen onze acteurs en actrices er stralend uit op de set! Wij nemen je mee achter de schermen.

Dit is de winnaar van de #Leocup!

Thuis
Eindelijk is het zover, de winnaar van de Leocup is bekend!

Peter ontdekt zijn nieuwe tegenstander

Thuis
De strijd om de befaamde Leocup raast door het dorp. Ook Peter en Dieter doen mee met de dartswedstrijd.

Peter maakt zich zorgen over Vic

Thuis
De spanningen tussen Peter en Femke eisen ook zijn tol op kleine Vic.

De politie weet waar Jacques is!

Thuis
Goed nieuws voor Judith: de politie weet welke patiënt haar als laatste heeft opgeroepen. Wil dit zeggen dat de redding van Judith nabij is? Fingers crossed...

Jacques laat een eerste steek vallen

Thuis
De politie heeft de gestolen camionette van Jacques gevonden met al zijn spullen erin. Jacques ziet alles gebeuren en baalt. Iemand moet hem toch opmerken nu?

Dieter brengt Rosa moeilijk nieuws

Thuis
Dieter is er bijna zeker van: Jacques zit achter de moord op Vondel. Nadat haar ex-man haar bijna vermoordde, is dit nieuws een zeer bittere pil voor Rosa.

Leiden deze sporen naar Jacques?

Thuis
De politie treft verschillende sporen aan rond de barrel waar Vondel is gedood. Zou Jacques dan toch nog in leven zijn? De kans lijkt steeds groter...

Heeft Jacques Rosa en Waldek ontvoerd?

Thuis
Het sms-verkeer van Pauliens verdwenen gsm bewijst één ding: Jacques heeft Rosa en Waldek in zijn greep. Het politieonderzoek kan beginnen.

"Ik wil niet dat er nog meer slachtoffers vallen"

Thuis
Dieter is gefrustreerd na een telefoontje met de Spaanse politie.
geschreven op 13 september 2016
VRTNU VRTNU VRTNU