Spring naar inhoud

Dieter en Nancy zeggen opnieuw "ja" bij Mickey en Minnie

Dieter en Nancy hebben afgelopen weekend hun huwelijksgeloften hernieuwd in Disneyland Parijs. Ze deden dat in het geweldige bijzijn van 500 kijkers die samen met hen waren afgereisd om getuige te zijn van hun prachtige liefdesmoment.

Ook THUIS-acteurs Jeroen Lenaerts (Tim), Yemi Oduwale (Dries), Kadèr Gürbüz (Karin) en Elise Roels (Emma) waren mee naar Disney om te genieten van de magische sfeer. Als echte sterren werden ze rondgereden in de prachtige wagens op de pré-parade om niet alleen de THUIS-kijkers maar tegelijk ook alle andere bezoekers van Disneyland te begroeten.

Raf Jansen is nog altijd aan het bekomen van de unieke ervaring:

"Samen met de fans hebben we genoten van de attracties en de shows. We mochten ook vanop de eerste rij de avondshow meemaken."

Raf Jansen
Raf Jansen
<

En niet onbelangrijk: Dieter mocht nog eens zijn ja-woord geven aan zijn poes!

"Zalig om nog eens te trouwen met mijn Nancy, zéker met 500 fans als getuige. Zélfs Mickey en Mini waren als eregasten op het feest!"

Raf Jansen
Raf Jansen
<

Elise vond het de max om mee te rijden in de parade. "We werden aangekondigd als de stars of Thuis, hoe ferm is dat?!", vertelt een blije Elise. "Iedereen zwaaide ook terug, zélfs Chinezen en Japanners. Hopelijk kan ik volgend jaar terug mee!"

"Ik heb heel veel nieuwe fans ontmoet die samen met ons 6 genoten hebben van de magie van Disney. Niets dan blije gezichten, behalve dan in de Tower of terror :)"

Elise Roels
Elise Roels
<

Ook voor Ann Pira was de trip een onvergetelijke ervaring. "We hebben gevlogen op tapijten en zijn naar beneden getuimeld in een lift." Maar voor Ann Pira was de parade de absolute climax:

"Een super verrassing voor zowel onze fans als de acteurs... het leek wel of Disney even van ons was! Ik droom nog lekker lang verder..."

Ann Pira
Ann Pira
<

Jeroen Lenaerts spreekt van "een kartonnen huwelijk dat voor goud gaat! En dat in een prachtig decor met nog mooiere praalwagens, warme ontmoetingen met nog warmere fans."

"Met als kers op de taart Mickey en Minnie Mouse die zagen dat het goed was. Wat een leven! Wat een liefde! Wat een feest!"

Jeroen Lenaerts
Jeroen Lenaerts
<

Dat zo'n Disney-weekend alleen maar voordelen heeft, bewijst ook de stappenteller van Kadèr: "Die is serieus doorgeslagen. Fantastisch toch! Maar elke pas was het méér dan waard samen met de fans."

Hier zal nog héél lang van nagenoten worden!

Voor wie erbij was: alle foto's met Mickey en Minnie zullen tegen het einde van deze week online komen op de website van projectreizen.

geschreven op 04 november 2019
VRTNU VRTNU VRTNU