Spring naar inhoud

Save the date: de THUISfinale wordt gespeeld op donderdag 14 juni!

Naar goede gewoonte wordt ook het 23ste THUIS-seizoen afgesloten met een dubbelaflevering, hoera! En dat wordt extra goed gevierd, want we nodigen je uit om de finale op donderdag 14 juni samen met ons te komen kijken op groot scherm, en dit vanop drie gigantische pleinen in Vlaanderen!

Traditiegetrouw wordt de climax van THUIS besloten met een dubbele aflevering, maar voor het eerst in de geschiedenis wordt het seizoen afgesloten op een donderdagavond in plaats van een vrijdag.

Door het WK voetbal vervroegt de finale dus een dagje en dat geeft ons de kans om jullie te trakteren op een gloednieuwe THUIS-beleving!

Eén van de mooiste momenten op de Thuisdag is wanneer alle fans rond het middaguur samen naar de aflevering van de dag erop kijken. Iedereen zet zich dan rustig op het grasplein en geniet samen van die aflevering. Dat is een warm moment van samen-zijn

Vanya Wellens
Vanya Wellens
<

3 gigantische pleinen

Iedereen samen voor het scherm krijgen, dat is waar we op 14 juni naar streven. En niet alleen in de huiselijke woonkamer, maar ook in je club, school, jeugdbeweging, na het werk of op café. Daarom zullen wij ook zorgen voor 3 gigantische pleinen met grote schermen verspreid over Vlaanderen.

Om samen met de THUIS-acteurs naar de aflevering te kijken, kan je vanaf 18u afzakken naar Antwerpen (Plantinkaai, busparking), Hasselt (Kolonel Dusartplein) of Kortrijk (Schouwburgplein). De cast ontvangt je daar om vooruit te blikken naar de aflevering, samen te kijken en om achteraf na te praten. De toegang is gratis: iedereen is welkom.

Bij de pop up-THUIStenten in het najaar van 2015 voelde je magie wanneer mensen samen naar de afleveringen kijken. We hadden toen de kans om tussen de fans mee te genieten van de aflevering en hun reacties live te zien. Ik kijk er naar uit om dit op 14 juni opnieuw te kunnen doen

Jeroen Lenaerts
Jeroen Lenaerts
<

“Dat moment samen willen beleven”

We hebben al gemerkt dat het extra fijn is om het moment van de finale samen te beleven met andere kijkers en die kans willen we op deze manier aanbieden. Aangezien de grote schermen voor het WK toch al geïnstalleerd worden, kunnen wij ons publieksevent dit jaar eens over een totaal andere boeg gooien. Niet op slechts één locatie, wel op maar liefst 3 grote pleinen en met uitbreiding eigenlijk in heel Vlaanderen.

Waar kijk jij?

Vanaf midden mei zullen wij met Één oproepen om te laten weten op welke plaats jij naar de seizoensfinale gaat kijken. Als het een publiek kijkpunt is, kunnen anderen zich misschien wel aansluiten. Als geregistreerde THUISfinale-punt op één.be kan je een THUISfinale-overlevingspakket winnen om nog meer te genieten van die laatste aflevering van het 23ste seizoen. Meer info hierover volgt nog!

Hoe het voelt om samen THUIS te kijken? Daarvan krijg je hier een uitstekend voorproefje:

Je weet wat je te doen staat: donderdag 14 juni omcirkelen in je agenda, en je alvast op aanwezig zetten via onze Facebook Events (voor Antwerpen, Hasselt of Kortrijk). Tot dan?

geschreven op 30 maart 2018
VRTNU VRTNU VRTNU