Spring naar inhoud

De Thuis-acteurs reageren op jullie commentaren

Als je denkt dat wij jouw reacties op sociale media niet lezen, ben je mis!

Dat Thuis bij jullie over de tongen gaat, merken we aan de vele reacties op sociale media. Die reacties zijn vaak uiteenlopend, van commentaar op de kledij van de personages tot een stroom aan lovende woorden. Volgende keer lees je als kijker maar beter twee keer na wat je typt, want uit deze video blijkt dat de Thuis-acteurs deze reacties ook effectief lezen! Bart Van Avermaet aka Waldek gaat op de Thuis-set langs bij z'n collega's om te vragen wat ze van al die online commentaren vinden.

Dit al gezien?

De #Leocup is begonnen!

Thuis
De eerste match van de Leocup is gespeeld! Simonne kwam uit tegen Eddy. Ook Sam en Frank staan tegenover elkaar.

De Leocup is geboren!

Thuis
Nadat Marianne een oud dartspel van Leo aan Frank schonk, is die laatste bezeten door het spel. Ook bij Angèle, Eddy en Simonne vliegen de pijltjes in het rond.

Eddy ruikt iets dat hij niet gemist heeft!

Thuis
Liefde is ... Sinds het terugkomen van zijn geur heeft Eddy al veel oude geuren opnieuw kunnen ruiken. Maar dit parfum heeft hij duidelijk niet gemist.

Wat een wonder: Eddy ruikt zijn Angèle weer!

Thuis
Waw, Eddy zijn stoutste droom wordt werkelijkheid: eindelijk kan hij de geur van zijn Angèle weer ruiken! Dat moet en zal gevierd worden!

Eddy heeft het moeilijk

Thuis
Na vijf jaar is Eddy eindelijk van zijn enkelband af, maar daardoor komen een heleboel emoties bij hem los.

FREEDOM! Een verlossend telefoontje voor Eddy

Thuis
De dag van de vrijheid is ook voor Eddy in zicht! Het centrum voor elektronisch toezicht gaat Eddy verlossen van 'zijne enkelbewaarder'!

De gouden datingtips van Angèle Backx

Thuis
Angèle voelt zich geroepen om voor Cupido te spelen wanneer ze Robin ziet lonken naar Britney en Zihame. Volgt Robin haar advies op?

Eddy mist Lukasje

Thuis
Eddy is dolgelukkig want hij wordt peter van het tweede kindje van Adil en Christine. Toch wringt er iets, het peterschap doet hem terugdenken aan Lukasje.

Een lied van Vaselineke voor Eddybeer

Thuis
De karaoke van Angèle op de benefiet is een groot succes! Of toch voor Eddy want hij krijgt een liedje dat speciaal is opgedragen aan hem.
geschreven op 11 november 2021
VRTNU VRTNU VRTNU