Spring naar inhoud

De opnames van Thuis zijn hervat: dit was dag 1

De opnames van Thuis zijn opnieuw van start gegaan. En dat betekent ook een zalig weerzien voor alle acteurs en crew. "Ik heb extra hard genoten van alles vandaag!", verzekert Raf Jansen die Dieter speelt.

"Ondanks het zeer vroege uur ben ik vanmorgen opgestaan met veel goesting en een brede lach! Je merkt bij aankomst op de set direct dat iedereen geluk uitstraalt."

Raf Jansen
Raf Jansen
<

"Ik ben zelf ook enorm blij dat we terug mogen komen werken", vertelt Raf. "Het is thuiskomen voor iedereen. En vandaag is het extra hard genieten van elke 'actie', elke 'make-up', elke 'take'. Genieten van alles!"

Ook Annick Segal (Rosa) is blij om iedereen gezond terug te zien:

"Voila, de kop is eraf! Het was even raar om met het mondmasker op te repeteren, maar ik ben er al helemaal terug in. Ik ben ontzettend blij dat ik al mijn collega's terugzie, dat iedereen gezond is en ik ben zo ontzettend gelukkig dat ik terug mag beginnen spelen! Als je speelt, vergeet je toch alles."

"Het is een beetje warm onder het masker, maar eens we in opname gaan, mogen we het afzetten en dan voel je dat je ineens weer beter kan spelen (lacht). Want tijdens de repetities zie je enkel mensen hun ogen en versta je niet altijd even goed wat ze zeggen."

Vanya Wellens
Vanya Wellens
<

"Ik ben ook keiblij dat ik mijn lieve collega's terug kan zien en het is supertof dat we binnen 3 maanden terug op televisie komen, want ik weet dat héél veel mensen Thuis gemist hebben. Ik heb het zelf ook gemist, want Thuis is echt het me-momentje met mijn dochter."

Ontdek als eerste de leukste achter-de-schermen-foto's op de officiële Insta van Thuis.

geschreven op 09 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU