Spring naar inhoud

Britney Van Notegem

Britney is de dochter van Nancy De Grote en Eddy Van Notegem. De officiële naam van Britney is eigenlijk Brigitte, door een foutje van Eddy bij haar geboorte.

Britneys ouders scheiden wanneer ze 10 jaar is. Ze krijgt er een pluspapa bij wanneer Nancy trouwt met Dieter Van Aert.

Britney kan de eerste lessen van haar middelbare schoolcarrière niet meevolgen door een ongeval nadat ze op de fiets wordt aangereden door Stan met zijn brommer. Ze belandt enkele weken in een rolstoel. Als puber rebelleert ze af en toe. Zo steelt ze de trouwring van Rosa Verbeeck, maar ze wordt al snel betrapt door haar moeder, die haar een straf geeft.

Meer Britney...

Gepeste Britney maakt emotionele vlog tegen haar pestkoppen

Thuis
Britney krijgt een akelige foto toegestuurd van Vic. Ze maakt huilend een vlog waarbij ze zich afvraagt waarom de pestkoppen het op hen gemunt hebben.

De pestkoppen krijgen nu ook Vic in hun vizier

Thuis
Britney komt haar beloftes na en haalt Vic op na school. Helaas komt ze onderweg de pestkoppen tegen en die lijken het nu ook op Vic gemunt te hebben...

Deze reactie had Britney nooit verwacht

Thuis
Britney is superfier op het bereik van haar laatste video. Ze is Dieter super dankbaar ... tot ze op school wordt uitgelachen. En het gaat nog verder...

Haalt Britney met deze stunt haar 10.000 views?

Thuis
Na de vuiligheid van hun slijmvideo moeten Britney en Dieter naar buiten met hun filmpjes. Dieter belooft spektakel ... en dat wordt het zeker!

Naast pluspapa nu ook 'insta daddy'?

Thuis
Britney heeft assistentie nodig bij haar filmpjes. Pluspapa Dieter bewijst zich als prima assistent.

"Dan ben ik gewoon dood"

Thuis
Britney heeft niet lang genoten van haar blokjes, ze heeft er alleen maar last mee. En als ze het internet mag geloven, is het ergste nog niet voorbij...

Eddy doet raar: "Moet gij mij iets zeggen misschien?"

Thuis
Hoewel Eddy volmondig "ja" zei op het samenwonen met Angèle, lijkt hij nu met twijfels te zitten. Is er iets veranderd?

Eurosong Eliot dringt zich subtiel op in de Withoeve

Thuis
Vanavond staat Eliot op het podium van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Vanuit de Withoeve sturen ze alvast een portie subtiele support!

Britney wordt betrapt

Thuis
Britney heeft haar straf gekregen en is volop bezig met de uitvoering: helpen in de Withoeve. Net dan krijgen Peter en Femke bezoek van de arbeidsinspectie...

Nancy en Eddy trekken aan hetzelfde zeel

Thuis
Britney is gevlucht naar haar papa om aan haar mama te ontsnappen, maar Eddy en Nancy trekken onverwacht aan hetzelfde zeel en zetten de puntjes op de i.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU