Spring naar inhoud

Britney Van Notegem

Britney is de dochter van Nancy De Grote en Eddy Van Notegem. De officiële naam van Britney is eigenlijk Brigitte, door een foutje van Eddy bij haar geboorte.

Britneys ouders scheiden wanneer ze 10 jaar is. Ze krijgt er een pluspapa bij wanneer Nancy trouwt met Dieter Van Aert.

Britney kan de eerste lessen van haar middelbare schoolcarrière niet meevolgen door een ongeval nadat ze op de fiets wordt aangereden door Stan met zijn brommer. Ze belandt enkele weken in een rolstoel. Als puber rebelleert ze af en toe. Zo steelt ze de trouwring van Rosa Verbeeck, maar ze wordt al snel betrapt door haar moeder, die haar een straf geeft.

Meer Britney...

Nieuw in Thuis: ontmoet Zihame, het loopmaatje van Britney

Thuis
Britney leert Zihame kennen op haar eerste looptraining. Ze lijkt een vlotte meid die blijkbaar snel kan lopen. Wordt zij het ideale loopmaatje van Britney?

Hij moet leren dat hij een vrouw met respect behandelt

Thuis
Tamara is niet te spreken over de manier waarop Robin Britney heeft laten zitten op kerstavond. En dat zal Robin niet snel vergeten.

Zoiets zeg je niet over Robin

Thuis
Eddy is niet te spreken over wat Robin Britney heeft aangedaan. Als hij nog bij Frank wil blijven wonen, is het moment om te zwijgen ongeveer nu aangebroken.

Ga je mee naar mijn slaapkamer?

Thuis
Robin wil per se naar de Withoeve. Voor een warme chocomelk of speelt er meer dan dat? Een zekere juffrouw Van Notegem misschien?

Britney weet meer over de ontvoering

Thuis
Britney is pissed op Robin. Hij heeft haar laten zitten "en is met een gast meegegaan". Frank beseft meteen wat dit betekent: Robin is in gevaar.

Nancy geeft Seksuele Opvoeding: ging het bij jullie thuis ook zo?

Thuis
Sinds Nancy weet dat Britney met verschillende jongens gekust heeft, wil ze op alles voorbereid zijn. Tijd voor een vakkundige les Seksuele Opvoeding.

Moet Dieter zich voorbereiden op het bompischap?

Thuis
Nancy is nog niet klaar om opnieuw bonnie te worden. Hoog tijd om alle registers open te trekken en haar opvoedtips bij Britney te laten doordringen.

Tim weet meer over het lot van Eddy

Thuis
De politie komt opnieuw langs voor Britney. Tegelijk krijgt Tim telefoon over Eddy. Zal hij thuis mogen blijven of wacht een nieuwe gevangenisstraf?

Eddy redt Vic van de pestkoppen

Thuis
Eddy is vastberaden om Vic te vinden... en hij slaagt in zijn opzet. Charlotte en Jelle vluchten weg, maar hij kan Vic wel veilig naar Peter en Femke brengen.

Gaat Britney dan toch beginnen praten?

Thuis
Nu Vic op een zeer onrustwekkende manier verdwenen is, wil Dieter weten of Britney een idee heeft wat er met hem is gebeurd. Vertelt ze eindelijk de waarheid?
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU