Spring naar inhoud

Britney Van Notegem

Britney is de dochter van Nancy De Grote en Eddy Van Notegem. De officiële naam van Britney is eigenlijk Brigitte, door een foutje van Eddy bij haar geboorte.

Britneys ouders scheiden wanneer ze 10 jaar is. Ze krijgt er een pluspapa bij wanneer Nancy trouwt met Dieter Van Aert.

Britney kan de eerste lessen van haar middelbare schoolcarrière niet meevolgen door een ongeval nadat ze op de fiets wordt aangereden door Stan met zijn brommer. Ze belandt enkele weken in een rolstoel. Als puber rebelleert ze af en toe. Zo steelt ze de trouwring van Rosa Verbeeck, maar ze wordt al snel betrapt door haar moeder, die haar een straf geeft.

Meer Britney...

Britney weet meer over de ontvoering

Thuis
Britney is pissed op Robin. Hij heeft haar laten zitten "en is met een gast meegegaan". Frank beseft meteen wat dit betekent: Robin is in gevaar.

Nancy geeft Seksuele Opvoeding: ging het bij jullie thuis ook zo?

Thuis
Sinds Nancy weet dat Britney met verschillende jongens gekust heeft, wil ze op alles voorbereid zijn. Tijd voor een vakkundige les Seksuele Opvoeding.

Moet Dieter zich voorbereiden op het bompischap?

Thuis
Nancy is nog niet klaar om opnieuw bonnie te worden. Hoog tijd om alle registers open te trekken en haar opvoedtips bij Britney te laten doordringen.

Tim weet meer over het lot van Eddy

Thuis
De politie komt opnieuw langs voor Britney. Tegelijk krijgt Tim telefoon over Eddy. Zal hij thuis mogen blijven of wacht een nieuwe gevangenisstraf?

Eddy redt Vic van de pestkoppen

Thuis
Eddy is vastberaden om Vic te vinden... en hij slaagt in zijn opzet. Charlotte en Jelle vluchten weg, maar hij kan Vic wel veilig naar Peter en Femke brengen.

Gaat Britney dan toch beginnen praten?

Thuis
Nu Vic op een zeer onrustwekkende manier verdwenen is, wil Dieter weten of Britney een idee heeft wat er met hem is gebeurd. Vertelt ze eindelijk de waarheid?

Dieter doet een schokkende ontdekking op de gsm van Britney

Thuis
Dieter komt tot het besef dat Britney's vreemde gedrag begon bij hun filmpjes. Het ideale aanknopingspunt volgens Peter om te achterhalen wat er speelt...

Britney heeft een officiële klacht aan haar been

Thuis
De politie wil Britney ondervragen nu er een officiële klacht is ingediend na de vechtpartij op school. Vertelt Britney eindelijk wat er echt gebeurd is?

Waarom wil Vic nooit met Britney naar huis?

Thuis
Femke wil weten wat er met Vic aan de hand is sinds het gesprek met zijn meester. Weet Britney meer?

Gepeste Britney maakt emotionele vlog tegen haar pestkoppen

Thuis
Britney krijgt een akelige foto toegestuurd van Vic. Ze maakt huilend een vlog waarbij ze zich afvraagt waarom de pestkoppen het op hen gemunt hebben.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU