Spring naar inhoud

Britney Van Notegem

Britney is de dochter van Nancy De Grote en Eddy Van Notegem. De officiële naam van Britney is eigenlijk Brigitte, door een foutje van Eddy bij haar geboorte.

Britneys ouders scheiden wanneer ze 10 jaar is. Ze krijgt er een pluspapa bij wanneer Nancy trouwt met Dieter Van Aert.

Britney kan de eerste lessen van haar middelbare schoolcarrière niet meevolgen door een ongeval nadat ze op de fiets wordt aangereden door Stan met zijn brommer. Ze belandt enkele weken in een rolstoel. Als puber rebelleert ze af en toe. Zo steelt ze de trouwring van Rosa Verbeeck, maar ze wordt al snel betrapt door haar moeder, die haar een straf geeft.

Meer Britney...

"Mijn dochter heet wel Britney, he!"

Thuis
Britney wil vanaf nu 'Britt' genoemd worden, maar daar is Nancy niet mee gediend.

Nancy betrapt Britney en Zihame

Thuis
Nancy weet haar momenten wel te kiezen om binnen te vallen. Maar is wat ze ziet ook wat het lijkt? Nancy is ongetwijfeld overtuigder dan ooit.

De gouden datingtips van Angèle Backx

Thuis
Angèle voelt zich geroepen om voor Cupido te spelen wanneer ze Robin ziet lonken naar Britney en Zihame. Volgt Robin haar advies op?

Eddy verrast Britney op haar training

Thuis
Eddy wil zijn dochter verrassen op haar atletiektraining en haalt daarvoor alles uit de kast. Britney vindt het helaas niet zo prettig.

Nieuw in Thuis: ontmoet Zihame, het loopmaatje van Britney

Thuis
Britney leert Zihame kennen op haar eerste looptraining. Ze lijkt een vlotte meid die blijkbaar snel kan lopen. Wordt zij het ideale loopmaatje van Britney?

Hij moet leren dat hij een vrouw met respect behandelt

Thuis
Tamara is niet te spreken over de manier waarop Robin Britney heeft laten zitten op kerstavond. En dat zal Robin niet snel vergeten.

Zoiets zeg je niet over Robin

Thuis
Eddy is niet te spreken over wat Robin Britney heeft aangedaan. Als hij nog bij Frank wil blijven wonen, is het moment om te zwijgen ongeveer nu aangebroken.

Ga je mee naar mijn slaapkamer?

Thuis
Robin wil per se naar de Withoeve. Voor een warme chocomelk of speelt er meer dan dat? Een zekere juffrouw Van Notegem misschien?

Britney weet meer over de ontvoering

Thuis
Britney is pissed op Robin. Hij heeft haar laten zitten "en is met een gast meegegaan". Frank beseft meteen wat dit betekent: Robin is in gevaar.

Nancy geeft Seksuele Opvoeding: ging het bij jullie thuis ook zo?

Thuis
Sinds Nancy weet dat Britney met verschillende jongens gekust heeft, wil ze op alles voorbereid zijn. Tijd voor een vakkundige les Seksuele Opvoeding.
geschreven op 28 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU