Spring naar inhoud

Bob Sleeckx

"Alles kan perfect uitgelegd worden."

Bob Sleeckx
Bob Sleeckx

We leren Bob kennen als rij-examinator van Jana. Bob heeft een merkwaardige persoonlijkheid. Dat merkt Jana ook. Het prikkelt haar en al snel beginnen de twee te daten. De stuntelige Bob heeft nog niet veel ervaring in relaties, maar Jana neemt hem graag op sleeptouw.

Naast Jana heeft Bob ook nog een andere passie: tangodansen. Mayra en Ann waren enthousiaste leerlingen van Bob, en ook Marianne, Leo, Tom en Judith volgden.

De relatie met Jana verloopt stroef en ze besluiten om niet langer een koppel te blijven. Na een speels experiment leert Bob Tamara beter kennen en kunnen ze niet weerstaan aan elkaars charmes. Tamara trekt in bij Bob, die al een tijdje in het huis van Lowie en Sam woont. In het huis leeft Bob helemaal op, zijn huisgenoten worden zijn beste vrienden, net als Luc Bomans, voor wie hij graag zorgt, net als Lowie en Rosa. De dood van Luc doet Bob veel pijn.

Na het succesvol slagen van zijn doctoraat heeft Bob zin in een nieuwe uitdaging. Hij ziet in Lowie, die architectuur studeert, de perfecte zakenpartner. Met de nodige overtuigingskracht slaat het duo uiteindelijk de handen in elkaar en ontstaat hun eigen bedrijfje Boowie.

Beroep

Relatie?

  • Jana Blommaert
  • Huidige relatie: Tamara Vereken

Passies?

Aerodynamica & wagens

Hobby?

Tangoleraar

geschreven op 05 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU