Spring naar inhoud

Bill De Witte wandelt de FRENS binnen

Sam heeft afgesproken met haar broer Bill in de FRENS. Hij wil opnieuw contact met Joren. Sam probeert hem uit te leggen dat dat niet evident zal zijn...

Sinds de intro van Joren De Witte enkele maanden geleden, is ook de naam van Bill al verschillende keren gevallen. Vanaf vandaag krijgt die naam een gezicht. Bill De Witte, gespeeld door Günther Samson, duikt voor het eerst op in de FRENS waar hij heeft afgesproken met zijn zus, Sam De Witte.

Met de komst van haar broer krijgt Sam meteen een moeilijke opdracht: Bill wil namelijk opnieuw contact met zijn zoon Joren, die sinds de scheiding van zijn ouders (Bill en Elke) bij Sam en Tim is ingetrokken. Joren heeft het bijzonder moeilijk gehad met de breuk die voor een onleefbare thuissituatie zorgde. Zowel zijn mama als papa hebben hem toen aan zijn lot overgelaten. Voor Joren is het dan ook simpel: hij wil niks meer met zijn ouders te maken hebben. Zijn vertrouwen is serieus beschadigd, en eigenlijk voelt hij zich perfect gelukkig bij Sam en Tim, evenals op de zwemclub.

Sam neemt haar tijd om naar Bill te luisteren, maar zal ze vader en zoon opnieuw dichter naar elkaar kunnen toebrengen?

geschreven op 02 november 2018
VRTNU VRTNU VRTNU