Spring naar inhoud

Ik, Karin: week 1

Ook in deze tijden laten we jullie niet los! Beluister onze podcast 'Ik, Karin' en ontdek waarom Karin is geworden wie ze is.

In Ik, Karin leer je het veelbesproken personage Karin Baert nog beter kennen dan in Thuis op Eén en VRT NU. 25 afleveringen lang kruip je mee in de ziel van Karin: advocate, ex van Tom, moeder van Kobe, maar volgens velen de grootste feeks van Thuis. Wie is Karin Baert? En waarom is ze geworden wie ze is?

Week 1

Een compilatie van de eerste 5 afleveringen. Veel luisterplezier!


Aflevering 1

Karin zit alleen in haar woonkamer. De gebeurtenissen van de afgelopen dagen en de harde woorden die gevallen zijn, spoken door haar hoofd. Ze is bang, boos en vertwijfeld, want ze dreigt alles te verliezen.


Aflevering 2

Wat Steven en Karin hadden, dat was echt speciaal. Liefde op het eerste zicht. Dat wist Karin vanaf die eerste keer dat hij haar aankeek.


Aflevering 3

Daar zat Karin dan. Te wachten in het kantoortje van Steven terwijl hij op zoek was naar iets van ijs om tegen haar gezwollen oog te houden...


Aflevering 4

Isabelle? Wie is Isabelle? Oh nee... da’s toch niet Steven zijn vriendin?


Aflevering 5

Misschien maar goed dat Karin haar moeder niet thuis is, want ze krijgt die brede smile niet van haar gezicht. Haar moeder heeft sowieso iets door. Hoeveel langer kan Karin haar vragen nog omzeilen?


Alle info over de podcast 'Ik, Karin':

Tot en met 26 juni komt er elke weekdag een nieuwe aflevering van 'Ik, Karin' bij De Madammen op Radio 2, op een.be en de gebruikelijke podcastkanalen.

Luister je liever naar een langere podcast? Dan vind je elke vrijdag onze compilatieaflevering van de hele week samen!

Podcastkriebels te pakken? Lucky you!

geschreven op 08 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU