Spring naar inhoud

'Ik, Karin': week 4

Ook in deze tijden laten we jullie niet los! Beluister onze podcast 'Ik, Karin' en ontdek waarom Karin is geworden wie ze is.

In Ik, Karin leer je het veelbesproken personage Karin Baert nog beter kennen dan in Thuis op Eén en VRT NU. 25 afleveringen lang kruip je mee in de ziel van Karin: advocate, ex van Tom, moeder van Kobe, maar volgens velen de grootste feeks van Thuis. Wie is Karin Baert? En waarom is ze geworden wie ze is?

De volledige vierde week


Aflevering 20

Na bijna 25 jaar had Karin Steven teruggevonden. En het was nog beter dan ze had durven denken.


Aflevering 19

Karin had Steven dan wel weggestuurd maar dat wil niet zeggen dat dat moment haar niets deed. Integendeel. Steven wist altijd al welke woorden hij moest gebruiken om Karin te doen wankelen.


Aflevering 18

Karin kan het niet van haar afschudden. Kobe kruipt onder haar huid en ze voelt allemaal dingen die ze niet wilde voelen.


Aflevering 17

Alsof haar verleden haar recht in de ogen kijkt, zo voelde het voor Karin toen Kobe plots voor haar neus stond. Ze herkent hem direct.


Aflevering 16

Karin stampt haar eigen advocatenkantoor uit de grond. Het duurt niet lang of ze bouwt een uitstekende reputatie op. Iedereen was bang om het tegen haar op te nemen in de rechtbank.


Alle info over de podcast 'Ik, Karin':

Tot en met 26 juni komt er elke weekdag een nieuwe aflevering van 'Ik, Karin' bij De Madammen op Radio 2, op een.be en de gebruikelijke podcastkanalen.

Luister je liever naar een langere podcast? Dan vind je elke vrijdag onze compilatieaflevering van de hele week samen!

Podcastkriebels te pakken? Lucky you!

geschreven op 25 mei 2020
VRTNU VRTNU VRTNU