Spring naar inhoud

Bekijk de nieuwe generiek van THUIS nu al

Het 25ste seizoen van THUIS zal starten met een gloednieuwe begingeneriek en die kan je nu al checken in primeur. En ook het logo ziet er voortaan een tikkeltje anders uit!

Inderdaad, nog niet alle personages zitten erin. Daarom is er ook een tweede versie die afgewisseld met de andere op tv zal komen:

De nieuwe intro is al de negende voor THUIS. Deze keer werd hij geschreven door Miguel Wiels en Niels Destadsbader:

"Miguel en ik hebben geen moment getwijfeld toen we de vraag van Thuis kregen. Het is en blijft een brok tv-geschiedenis. Populair bij jong en oud. En als je daar dan de begingeneriek voor mag schrijven, dan is dat een mooi compliment."

Niels Destadsbader
Niels Destadsbader
<

"We waren onmiddellijk enthousiast om de nieuwe generiek te schrijven. Heel fijn om een nummer te mogen maken dat elke dag in meer dan een miljoen huiskamers wordt gebracht! We vonden bijna meteen inspiratie voor de tekst en muziek."

Miguel Wiels
Miguel Wiels
<

Doet ook de stem een belletje rinkelen? Dat zou wel eens kunnen ...

"Miguel & Niels schreven een fijn lied voor de 25ste jaargang van THUIS en ik was meer dan vereerd om mijn stem te mogen lenen aan de titelsong van dit jubileumseizoen. Het nummer zat al vanaf de demoversie in mijn hoofd en ik heb het er niet meer uitgekregen. Hopelijk vinden de meer dan 1,2 miljoen THUIS-kijkers het een even leuke oorwurm als ik!"

Raf Van Brussel
Raf Van Brussel
<

Yesss, hoog tijd om de nieuwe lyrics vanbuiten te blokken:

De generiek zal voor het eerst te zien zijn op tv bij de start van het 25ste jubileumseizoen op maandag 2 september.

Het 25ste seizoen van THUIS start op 2 september, nog altijd om 20.10 uur op Eén!

De generieken door de jaren heen:

geschreven op 20 augustus 2019
VRTNU VRTNU VRTNU