Spring naar inhoud

Ann De Decker

Relaties?

  • John De Brabander
  • Lou Swertvaeghers
  • Jean-Pierre De Ruyter
  • Manon Raeman
  • Sandrine Verbeelen (†)
  • Mayra Magiels
  • Jessica Engels
  • Huidige status: Single

Kinderen?

Sandrine (geadopteerde dochter van Tom De Decker en Peggy Verbeeck)

Hobby's:

Tangodansen

Als ik één miljoen had, zou ik...

Een project oprichten ten voordele van kinderen die er alleen voor staan.

Dit heb ik het laatst gegoogeld:

Wat is Pokémon Go?

Wie is Ann?

Ann is de dochter van Marianne en heeft de dokterspraktijk van haar overleden vader overgenomen. Voorheen werd ze daarin bijgestaan door Dokter Dré en Michael. Daarna heeft dokter Geert de praktijk vervoegd. Even later kwam ook Judith erbij.

Na enkele relaties met mannen merkt Ann dat ze zich eerder aangetrokken voelt tot vrouwen. In New York strandt haar relatie met Manon, waarop ze terugkeert. Met de binnenhuisarchitecte Sandrine heeft ze zelfs een kinderwens, maar jammer genoeg sterft Sandrine aan een hersenbloeding.

Na haar dood gaat Ann’s kinderwens eindelijk in vervulling met de adoptie van Sandrine (dochter van Peggy en genoemd naar de vorige vriendin van Ann). Ze vindt uiteindelijk ook de liefde bij Mayra.

Ann maakt een beroepsfout en wordt geschorst. Het is een moeilijke periode waarin Ann wegglijdt in een depressie. Het is uiteindelijk de liefde van Mayra die Ann zal helpen om door de moeilijke periode te komen. Als Mayra dan voorstelt om Sandrine te adopteren, is dat voor Ann de bevestiging dat ze een zware periode positief kunnen afsluiten. Voor Mayra is dat nog niet voldoende. Ze wil koste wat het kost zelf zwanger worden. Ann steunt haar vriendin, zelfs als de hele zoektocht naar een spermadonor uit de hand loopt.

Als Mayra zwanger blijkt te zijn na een verkrachting eist Ann een abortus. Ze wordt echter door Mayra overtuigd om toch voor het kindje te kiezen. Hierdoor krijgt ze niet alleen haar moeder tegen maar ook Judith en Geert. Mayra krijgt later een miskraam, daarmee bergen Mayra en Ann hun kinderwens op.

Ze genieten graag van het leven en volgen samen tangolessen bij Bob. Ze gaan opnieuw door een moeilijke periode omdat het niet botert tussen Marianne en Mayra. Na een dispuut tussen William en haar kinderen verkoopt Marianne haar huis. Zowel Ann als Tom doen een bod, maar het is Tom die het huis koopt. Daarop doen Tom en Ann een huizenwissel. Tom en Judith komen samen met de kinderen in het ouderlijke huis wonen. Mayra en Ann verhuizen samen met Sandrine naar de loft.

Alles verandert wanneer Jessica op Sandrine komt babysitten. Ze heeft een boontje voor Ann en Mayra, die jaloers is, probeert Jessica te verleiden. Mayra liegt hierover tegen Ann, maar later komt Ann achter de waarheid en de twee gaan uit elkaar.

Ann begint een relatie met Jessica, tot grote frustratie van haar moeder en haar broer. Ann wordt heel kwaad wanneer ze erachter komt dat Jessica niet welkom is op de trouw van Judith en Tom. Wanneer Karin arriveert op de trouw, verklapt Ann in een woedebui aan iedereen dat Tom Judith al maanden bedriegt met Karin.

Wanneer Ann Tania leert kennen, gaat alles weer goed in haar leven. De losbandige Tania maakt Ann gelukkig. Maar Dieter, de politieagent, schiet per ongeluk Sandrine neer tijdens een achtervolging. Sandrine overleeft het schot niet... Ann is er kapot van. Gelukkig krijgt ze veel steun van Tania. De twee wonen samen in een nieuw appartement.

Nog meer Ann...

Volgende week in THUIS

Thuis
Karin zet Tom voor het blok en het raakt hem diep. Tania beseft stilaan dat maar één iemand haar vragen kan beantwoorden.

Ann confronteert Tom: heeft hij het gedaan?

Thuis
De spanning is ondraaglijk voor Ann. Ze confronteert Tom en wil van hem de waarheid horen. Heeft hij 30 jaar geleden Tania dit aangedaan?

ThrowbackTHUIS: Het bedrog van Tom en Karin komt aan het licht

Thuis
De verschijning van Karin op de trouw van Tom en Judith is de druppel voor Ann: ze verraadt het bedrog van Tom. Judith stort compleet in. Tom blijft achter.

Wie bespiedt het huis van Judith in de Dreef?

Thuis
Wie sluipt rond in de Dreef? Wordt het huis van Judith, Ann en Tania in de gaten gehouden? Of heeft iemand het gemunt op Tom?

Wat is het grote geheim van Tania?

Thuis
Tania vertelt Ann de volledige waarheid over haar verleden. Wat hield Tania zo lang verborgen? Kunnen de twee eindelijk een nieuwe start maken?

Ann vindt Tania aan zee, maar wie is die man bij haar?

Thuis
Ann en Tania vliegen elkaar om de hals, maar wie is die mysterieuze man met wie Tania een pittige ruzie heeft?

Tania trekt de deur achter zich dicht

Thuis
De leugen van Karin heeft een enorme impact op Tania. Trekt ze de deur voor altijd achter zich dicht?

Tania haar verleden komt naar boven

Thuis
De gebeurtenissen tussen Reinhilde en Dries brengen nare herinneringen naar boven bij Tania...

Judith beseft dat ze Stan moet loslaten

Thuis
Zowel Ann als Karin geven Judith een gelijkaardige raad. Is Stan oud genoeg om vanaf nu zijn eigen weg uit te gaan?

Drama in Marokko: Bianca heeft het niet gehaald

Thuis
Na het auto-ongeval in Marokko was de toestand van Bianca kritiek. Ann krijgt nu het afschuwelijke telefoontje dat Bianca het helaas niet gehaald heeft.
geschreven op 17 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU