Spring naar inhoud

Ann De Decker

Relaties?

  • John De Brabander
  • Lou Swertvaeghers
  • Jean-Pierre De Ruyter
  • Manon Raeman
  • Sandrine Verbeelen (†)
  • Mayra Magiels
  • Jessica Engels
  • Huidige status: Single

Kinderen?

Sandrine (geadopteerde dochter van Tom De Decker en Peggy Verbeeck)

Hobby's:

Tangodansen

Als ik één miljoen had, zou ik...

Een project oprichten ten voordele van kinderen die er alleen voor staan.

Dit heb ik het laatst gegoogeld:

Wat is Pokémon Go?

Wie is Ann?

Ann is de dochter van Marianne en heeft de dokterspraktijk van haar overleden vader overgenomen. Voorheen werd ze daarin bijgestaan door Dokter Dré en Michael. Daarna heeft dokter Geert de praktijk vervoegd. Even later kwam ook Judith erbij.

Na enkele relaties met mannen merkt Ann dat ze zich eerder aangetrokken voelt tot vrouwen. In New York strandt haar relatie met Manon, waarop ze terugkeert. Met de binnenhuisarchitecte Sandrine heeft ze zelfs een kinderwens, maar jammer genoeg sterft Sandrine aan een hersenbloeding.

Na haar dood gaat Ann’s kinderwens eindelijk in vervulling met de adoptie van Sandrine (dochter van Peggy en genoemd naar de vorige vriendin van Ann). Ze vindt uiteindelijk ook de liefde bij Mayra.

Ann maakt een beroepsfout en wordt geschorst. Het is een moeilijke periode waarin Ann wegglijdt in een depressie. Het is uiteindelijk de liefde van Mayra die Ann zal helpen om door de moeilijke periode te komen. Als Mayra dan voorstelt om Sandrine te adopteren, is dat voor Ann de bevestiging dat ze een zware periode positief kunnen afsluiten. Voor Mayra is dat nog niet voldoende. Ze wil koste wat het kost zelf zwanger worden. Ann steunt haar vriendin, zelfs als de hele zoektocht naar een spermadonor uit de hand loopt.

Als Mayra zwanger blijkt te zijn na een verkrachting eist Ann een abortus. Ze wordt echter door Mayra overtuigd om toch voor het kindje te kiezen. Hierdoor krijgt ze niet alleen haar moeder tegen maar ook Judith en Geert. Mayra krijgt later een miskraam, daarmee bergen Mayra en Ann hun kinderwens op.

Ze genieten graag van het leven en volgen samen tangolessen bij Bob. Ze gaan opnieuw door een moeilijke periode omdat het niet botert tussen Marianne en Mayra. Na een dispuut tussen William en haar kinderen verkoopt Marianne haar huis. Zowel Ann als Tom doen een bod, maar het is Tom die het huis koopt. Daarop doen Tom en Ann een huizenwissel. Tom en Judith komen samen met de kinderen in het ouderlijke huis wonen. Mayra en Ann verhuizen samen met Sandrine naar de loft.

Nog meer Ann...

Zó klaar zijn deze Thuis-snoezekes voor de nieuwe start

Thuis
Na een prachtige zomervakantie vliegen we er vanavond weer in met gloednieuwe afleveringen. Zouden de Thuis-acteurs er klaar voor zijn?

Ann praat in op radeloze Paulien en ze komen veilig van het dak

Thuis
De wereld van Paulien kleurt zwart na de brief van Adil. Gelukkig durft ze Ann in vertrouwen nemen die haar kan tegenhouden voor het onomkeerbare.

En daar is de politie weer voor Stan

Thuis
Judith is helemaal de kluts kwijt: waarom is de politie op zoek naar Stan in verband met een ongeval aan treinsporen? "Stan kan daar niet geweest zijn."

Ann en Judith maken kennis met hun nieuwe boksleraar

Thuis
Ann en Judith zijn in hun nopjes, want vandaag is het de eerste dag van hun nieuwe boksleraar Jasper. Maken ze een goeie eerste indruk?

Tania en Ann lachen met Tom

Thuis
Ann vertelt Tania over de kus tussen Tom en Nancy. De twee vinden het hilarisch.

Adil vecht tegen zijn schuldgevoel

Thuis
Adil blijft achter met een enorm schuldgevoel. Hij uit zijn twijfels aan Ann: is hij dan echt de oorzaak van alle problemen met Paulien?

Is dit dé ideale sport voor Judith?

Thuis
Ann merkt dat Judith de aanvallen van Stan nog niet heeft kunnen plaatsen. Misschien moet ze deze sport eens proberen....

Sinds wanneer is Ann zo grof?

Thuis
Judith schrikt wanneer ze een gehavende patiënte ziet vertrekken bij Ann en nog meer van Anns reactie op de verwonde vrouw... Compleet tactloos?

Tania begint op Marianne te lijken

Thuis
Ann voelt dat Tania haar bemoedert. Judith herkent Marianne ook in Tania.

Adil krijgt slecht nieuws in ziekenhuis

Thuis
Dokter Ann neemt Adil even apart na Pauliens plotse aanval.
geschreven op 17 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU