Spring naar inhoud

Adil Bakkal

"Peace and Love!"

Adil Bakkal
Adil Bakkal
<

Adil maakt zijn intrede in het 19e seizoen van Thuis. We leren hem kennen als een rustige maar harde werker bij klusbedrijf De Kabouters waar hij sinds het vertrek van Sam de leiding op zich neemt, eerst samen met Waldek, ondertussen alleen.

Na het vertrek van Bram gaat Adil in zijn vrije tijd aan de slag als DJ in de Frens. Het is daar waar de vonk tussen hem en Paulien overslaat. Adil en Paulien waren klaar om een stapje verder te gaan en samen een kindje te krijgen, maar dat verliep niet zoals ze hadden gehoopt. Na de zoveelste miskraam van Paulien is een breuk onvermijdelijk.

Onder druk van Lowie en Thilly waagt Adil zijn liefdeskans via het online daten. En jawel, uiteindelijk schiet Cupido raak... Welkom back, Christine! Niet enkel Cupido schiet raak want Christine raakt onverwacht zwanger van een tweeling.

Tijdens de moeilijke zwangerschap van Adil & Christine sterft Finn, één van de twee kindjes, vroegtijdig. Christine bevalt van Finn en Jaan, die laatste stelt het gelukkig wel goed.

Relaties?

Ja, met Christine

Job?

Baas van De Kabouters

Hobby's?

DJ'en

Lievelingsdrankje?

Huisgemaakte ijsthee

Mijn domste actie ooit:

Tijdens een klus voor De Kabouters uit een boom gevallen. Awtch!

Mijn grootste wens:

Mijn klusbedrijf verder uitbouwen en samen met Christine een perfect team worden op alle vlakken.

Op dit dier lijk ik het meest:

Een golden retriever, soms iets te passief, maar wel heel trouw.

geschreven op 16 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU