Spring naar inhoud

Achter de schermen op het huwelijk van Marianne en Leo

Voor de vierde keer al stapte Marianne Bastiaens in het huwelijksbootje. Walter, Geert en William gingen Leo voor, maar de mooiste dag van haar leven? Dat zal zeker deze trouwpartij geweest zijn! De warmste dag werd het helaas niet tijdens de opnames.

Alle buitenopnames van het huwelijk zijn begin april al opgenomen. Die dag was het amper 4 graden en dus veel bibberen en beven met andere woorden. Gelukkig was de zon er, net als vandaag, en konden jullie de kou op tv niet voelen.

Ontdek hier hoe we er met jassen en dekentjes toch een prachtig huwelijk van gemaakt hebben.

Goed ingepakt, klaar voor de actie!

Televisieopnames, da's ook veel wachten, koffie en gezellig kletsen.

Een opnamedag voor een evenement als een huwelijk kost tijd. Voor dag en dauw begonnen we aan de voorbereidingen om iedereen strak in het pak klaar te stomen voor hét huwelijk van het jaar.

Tussen de opnames door is het wachten. En soms nog een beetje meer wachten.

Elk detail telt.

Net voor de camera draait, zorgen de schminkster en de kleedster ervoor dat iedereen er piekfijn uitziet. Aan elk detail wordt gedacht!

Klaar voor opname? 3, 2, 1, actie!

En nu zijn we klaar voor de scène. De camera draait, de micro's staan goed, de regisseur is tevreden met wat hij ziet: let's go!

op het nieuwe koppel!

Natuurlijk wordt er ook getoast. En dat betekent vooral heel lang een half gevuld glas met parelend appelsap vasthouden... Geen alcohol op de werkvloer !

maar bovenal was er één héle gelukkige dame:

geschreven op 11 juni 2021
VRTNU VRTNU VRTNU