Spring naar inhoud

9 vragen waarmee we de zomer ingaan

De seizoensfinale zit erop en dat wil zeggen dat we met veel vraagtekens de zomer ingaan. Op deze 9 antwoorden mogen we wachten tot september! Wat zijn jouw voorspellingen?

1. Wat zal Bob doen?

De vraag der vragen: wat zal Bob doen? Zegt hij "ja" tegen Christine nu ze beweert dat ze zwanger is van zijn kindje of vlucht hij toch naar Tamara die aan het bevallen is van zijn zoon?

2. Hoe zal het kindje van Tamara heten?

Dat het een jongen is, weten we al even, maar over de naam van haar zoontje loste Tamara nog niks. Heel misschien omdat ze zelf nog geen flauw idee had. Maar goed, komt ze erachter tegen dat hij geboren wordt? De eerste suggesties zijn alvast binnen gelopen!

3. En nog iets anders waar we blijkbaar niet zo zeker over zijn: hoe zal Tamara's kindje eruitzien?

Blijkbaar heerst er nog redelijk wat onduidelijkheid over de vader van Tamara's kindje...

4. Blijven Waldek en Thilly happy together?

Ondanks haar onverwoestbare drang naar avontuur keerde Thilly toch terug voor Waldek. Houdt hun liefde stand? En zijn ze misschien zelfs bereid om een gigantische stap te zetten in hun liefdesavontuur?

5. Raakt Paulien er terug bovenop?

De wereld van Paulien kleurde zwart na de brief van Adil. Gelukkig kon dokter Ann op haar inpraten en raakten ze veilig van het dak. Maar wat nu? Zal ze de nodige hulp krijgen en verlost raken van de donkere gedachten?

6. En is er nog een toekomst voor Adil en Paulien?

Na de brief van Adil weten we zeker dat Paulien nog veel voor hem betekent. Zullen de twee ooit weer samen komen? Of is hun relatie voorgoed over en uit?

7. Wat met Joren?

Hij kreeg niet alleen de bons van een harteloze Stan, maar moest ook afscheid nemen van zijn vader Bill. Wie zal hem bijstaan in deze moeilijke periode? En hoe zal hij omgaan met Boris en Stan nu zijn vader het niet gehaald heeft?

8. Worden Kaat en Kobe een koppel?

De signalen zijn zeker aanwezig, maar zal Cupido opnieuw raak schieten na alles wat er tussen hen gebeurd is?

9. En natuurlijk: is Christine écht zwanger van Bob?

Zij beweert van wel en de twijfel slaat zichtbaar toe bij Bob, maar meent Christine wat ze zegt of is het een laatste, ultieme poging om Bob voor haar te houden?

Ontdek alle antwoorden vanaf maandag 2 september in het nieuwe, 25ste seizoen van Thuis!

geschreven op 01 juli 2019
VRTNU VRTNU VRTNU