Spring naar inhoud

9 vragen waarmee we achterblijven na de finale

Wat een spanning, maar ook zo ontzettend veel liefde! De Thuisfinale zit erop. Met deze 9 vragen gaan we de zomer in.

1. Overleeft Rosa de laatste wraakactie van Jacques?

Gekneveld in een donkere, kleine ruimte: de laatste beelden voorspellen weinig goeds voor Rosa. Zal Jacques er zelfs na zijn dood nog in slagen om Rosa te doden?

Kobe en Waldek beseffen dat er iets aan de hand is en agenten Tim en Dieter zijn ingeseind dat Rosa vermist is. Maar komen ze op tijd? De zomer is lang...

2. Vinden kersverse mama en papa Christine en Adil genoeg steun bij elkaar na de vroeggeboorte van Jaan en het overlijden van Finn?

Christine en Adil mogen hun zoontjes Jaan en Finn verwelkomen. Hoe immens hun liefde voor hun kindjes ook is, de dood van Finn zal een enorme impact hebben op hun leven en relatie.

Is hun liefde voor elkaar sterk genoeg om met dit vreselijke verdriet samen om te gaan? En wat met Jaan? Stelt hij het goed na de vroeggeboorte?

3. Groeien Waldek en Thilly opnieuw naar elkaar toe nu de volledige waarheid aan het licht is?

Thilly springt letterlijk voor Waldek om de kogel van Jacques op te vangen. “Gewoon een reflex”, minimaliseert ze haar heldendaad koeltjes. Maar hoe geloofwaardig is deze uitleg?

Is haar liefde voor Waldek nog altijd veel groter dan ze wil toegeven? Kunnen Thilly en Waldek een nieuwe start maken nu alles is opgehelderd over Jacques en nu Thilly eindelijk aan haar herstelproces kan beginnen?

Of beseft Waldek des te harder dat Rosa de liefde van zijn leven is, nu ze opnieuw gevaar loopt? Als hij Rosa überhaupt ooit nog terugziet…

4. Wat heeft Peter gezien tussen Femke en Kobe dat hem heeft doen beslissen om te vertrekken? En wordt het iets tussen Femke en Kobe?

Peter pakt zijn koffers nadat hij Femke en Kobe samen ziet in de keuken van de Withoeve. Wat is daar gebeurd? Betekent het vertrek van Peter het definitieve einde van hun diepe, intense liefdesband en moeten we ons voorbereiden op een onvermijdelijke echtscheiding?

Wat zullen de gevolgen zijn voor De Withoeve en LEV Events? Peter en Femke hebben hun bedrijf samen opgebouwd, maar kunnen ze die samenwerking nog verderzetten nu de breuk definitief lijkt?

En wat met Femke en Kobe? Voelen ze meer voor elkaar of genieten ze vooral van de steun die ze elkaar op dit moment kunnen bieden?

5. Hoelang houdt het huwelijk van Leo en Marianne stand?

Ze gaven elkaar hun jawoord, maar wordt hun huwelijk ook echt een sprookje? Kwatongen beweren nu al dat Leo gaat afzien met zijn kersverse echtgenote en voorspellen één grote nachtmerrie.

Kunnen Leo en Marianne ons verbazen met hun eeuwige liefde? Of hadden ze met hun vrienden-vijanden-verleden toch beter twee keer nagedacht voor ze zich voor altijd aan elkaar zouden binden?

6. Wordt het huwelijk van Bob en Tamara het meest sprookjesachtige huwelijk uit de geschiedenis van Thuis? En blijft Bob kankervrij?

Het huwelijk van Marianne en Leo was nog niet voltrokken of het volgende Thuis-huwelijk kondigde zich al aan. Nu alle kankercellen zijn verdwenen, kan Bob eindelijk doen wat hij al lang wou: Tamara een aanzoek doen. Bob gaat op zijn knie in de gang van het ziekenhuis. Uiteraard wil Tamara niks liever dan voor eeuwig en altijd samenzijn met Bob nu hun toekomst er opnieuw rooskleurig uitziet.

Mogen we ons opmaken voor een gigantisch sprookjeshuwelijk? Tamara als bruid kan bijna niet anders dan gepaard gaan met de nodige bling-bling en over-the-top romantiek, maar gaat doe-maar-gewoon-Bob daarin mee?

Kanker is en blijft helaas een vreselijke, onvoorspelbare ziekte. Zal Bob kankervrij blijven? Gaan Tamara en Bob echt een zorgeloze toekomst tegemoet met Leo of krijgt hun gezin nog meer zware klappen te verduren?

7. Hoelang vliegt Nina de gevangenis in en welk effect heeft dat op Peter zijn papaband met Yasmine?

Er is geen twijfel mogelijk: Nina moet naar de gevangenis. Maar voor hoelang? Wat zal er ondertussen gebeuren met Yasmine? Ze heeft Peter aanvaard als haar papa, maar krijgen ze de kans om na al die jaren een echte band op te bouwen?

Zal Yasmine haar eigen plekje krijgen in het gezin naast Vic?

8. Kan Joren Stan ooit vergeven of is het definitief voorbij tussen hen?

Het leek de goeie kant op te gaan tussen Joren en Stan. Na het vreselijke ongeval met Jorens vader Bill, hadden ze opnieuw contact en Joren gaf zelfs toe aan Sam dat hij Stan echt graag ziet. Maar helaas, het lukt hem niet om hem te vergeven.

Betekent dit het definitieve einde van Joren en Stan? Of zal hij Stan toch te hard missen nu hij op legermissie is vertrokken naar Mali? Krijgt Joren spijt van zijn beslissing? Zien we Stan ooit nog terug?

9. Is de volgende bad guy (M/V/X) uit Thuis al opgestaan?

Aan één laatste schot heeft Tim genoeg om een definitief einde te maken aan de strooptocht van Jacques (ok, de kidnapping van Rosa was een verrassing). Maar Thuis kan toch niet zonder bad guy?

Loert het gevaar al om de hoek en waar of bij wie moeten we het zoeken?

Spannend, spannend, spannend

Zoveel vragen om deze zomer ons hoofd over te breken! In afwachting van alle antwoorden kan je alvast nagenieten van alle hoogtepunten uit de finale.

geschreven op 11 juni 2021
VRTNU VRTNU VRTNU