Spring naar inhoud

9 vragen waarmee we achterblijven na de dubbelaflevering

Door de uitgebroken coronacrisis zijn de opnames van Thuis een tijd geleden vervroegd stilgelegd. Om het afscheid iets draaglijker te maken, hebben we als verrassing nog een dubbelaflevering uit onze mouw geschud! Met deze 9 vragen blijven we achter na de extra lange aflevering.

1. Tim herkent het slachtoffer in het rode tentje: wie is het?

Tim stapt uit een rood tentje vlak voor het huis van Judith. Wat is er gebeurd in de Dreef? Waarom zoveel politie? Het slachtoffer is geen onbekende voor Tim. Wie ligt er in het tentje? En is dit dan een tweede slachtoffer? Want vorige week zagen we al een eerste tent, maar die stond toch ergens anders? De politie zal in actie moeten schieten...

2. Is Karin haar rijk uitgespeeld?

Het plan van Peter, Dries, Reinhilde en Tom is uit de startblokken geschoten. Karin ontvangt een aangetekende brief. Ze wordt opgeroepen voor de tuchtcommissie in verband met deontologische fouten. Zijn haar laatste dagen als advocaat geslagen? En hoe kan ze met dat gezichtsverlies door het leven? Is de val van Karin een feit of slaat ze harder dan ooit terug met een zoete wraakactie?

3. Nancy vergeeft Dieter: dan toch tot de dood hun scheidt?

“Gij zijt mijne man, gij moet blijven!” Nancy wil hun kostbare tijd niet verliezen en vergeeft Dieter zijn misstap met Karin. Ze zal hem ongetwijfeld blijven herinneren aan zijn stommiteit, maar ze wil vooral samen als team doorgaan en gelukkig zijn. Britney is dolgelukkig want zonder Dieter is het toch niet hetzelfde. Goed geprobeerd Karin, maar de liefde van Didi en Nancy overwint!

4. Bob vs. Christine: 1 - 0?

Christine maakt de eerste slachtoffers: de Kabouters raken de opdrachten van Boowie kwijt. Ze zoekt de confrontatie op met Bob. Overleeft de vriendschap tussen Bob, Lowie en Adil hun professionele strubbelingen? Of betekent dit het begin van het einde voor hun bromance? En voert Christine iets in haar schild? Of is ze echt gewoon verliefd op Adil en wil ze alleen maar het beste voor iedereen?

5. Jasper is vrij en dat zorgt voor angst en paniek: wil hij wraak?

Onbegrijpelijk maar waar: Jasper is opnieuw een vrij man door procedurefouten bij zijn arrestatie. Het ongeloof is groot. Hoe is het mogelijk dat zo iemand gewoon weer kan gaan en staan waar hij wil? Viv vreest dat hij hun leven opnieuw overhoop zal gooien. Zoekt Jasper opnieuw toenadering tot Chantal? En is hij effectief uit op de gevreesde wraak? Wat zullen Thilly en Waldek doen als ze horen dat Jasper op vrije voeten is?

6. Wie bespiedt het huis van Judith in de Dreef?

Wie sluipt rond in de Dreef? Wordt het huis van Judith, Ann en Tania in de gaten gehouden? Of heeft iemand het gemunt op Tom?

7. Emma en Joren kussen: hebben we een nieuw koppeltje?

Water of spuitwater, meer heeft Joren niet nodig om de vlinders te laten rondfladderen in Emma haar buik op hun eerste date (die geen date is!). Emma kust Joren... en hij kust terug! Is dit het schattige begin van een prachtig liefdesverhaal tussen Emma en Joren? Mama Judith en Tante Sam vinden het nu al geweldig, maar hoe zal Stan reageren?

8. Welk geheim hield Tania zo lang verborgen voor Ann?

Tania vertelt Ann de volledige waarheid over haar verleden. Wat hield Tania zo lang verborgen? Kunnen de twee eindelijk een nieuwe start maken nu het volledige verhaal op tafel ligt? Of vormt haar verleden een nieuw obstakel voor hun relatie? En kan Ann Tania vergeven dat ze de waarheid zo lang heeft verzwegen? Een geheim van dergelijke grootte zegt toch iets over hun relatie, of niet?

9. What happens in Bar Madam stays in Bar Madam?

Wanneer Judith en Bas alleen achterblijven in Bar Madam windt ze er weinig doekjes om: “Ik kan doen en laten wat ik wil.” Is de invloed van kleine zus Thilly dan toch doorgedrongen tot Judith? Wat gebeurt in Bar Madam, blijft in Bar Madam... Of komt hun avontuurtje vroeg of laat aan het licht? Bas is tenslotte de stagebegeleider van Emma...

geschreven op 24 april 2020
VRTNU VRTNU VRTNU