Spring naar inhoud

7 redenen waarom je Thuis moet volgen op Instagram

Nergens beter dan op de Instagram van Thuis, dat is zeker!

Want wist je dat er daar ontzettend veel te beleven valt? We lijsten de 7 meest merkwaardige posts even op!

1. De nieuwswaardige Thuis live!

Elke maand houden 2 acteurs op Instagram een Thuis LIVE. In deze live-uitzending kan je eindelijk die vragen stellen die je altijd al wou stellen. Bekijk hier de live met Peter Van De Velde (Jacques) en Raf Jansen (Dieter) nog eens terug!

2. Exclusieve achter-de-schermen-foto's

Op Instagram delen we alle foto's die er achter-de-schermen op de set genomen worden. Herinner je nog de autobrand van Roxanne? Misschien zag je haar 'verbrande' arm nog niet?

3. Vers van de pers!

Als je Thuis volgt op Instagram, ben je altijd onmiddelijk mee met alle nieuwtjes. Zo kon je als allereerste ontdekken wie het nieuwe lief van Viv juist was!

4. Wie is het?

Via onze Instagram leer je de acteurs kennen op een andere manier. Hoe verschilt Karin van Kadèr Gürbüz en komen Kobe en Paulien ook in het echt goed overeen? Je ziet het op onze Instagrampagina!

5. Inside-information!

We nemen je via onze foto's graag mee op opnames buiten de studio. Zo zie je eens hoe het er echt aan toe gaat op de wijngaard!

6. Selfietimeeee!

A little selfie never killed nobody. Onze acteurs nemen al eens graag een selfie op set. Leuk om te zien, toch?

7. Hoe meer Thuis, hoe beter!

Laat ons eerlijk zijn? We krijgen allemaal niet genoeg van Tamara, Lowie en Marianne. Dus hoe meer we kunnen kijken naar onze lievelingspersonages, hoe liever dat we het hebben!

geschreven op 25 maart 2021
VRTNU VRTNU VRTNU