Spring naar inhoud

5 redenen waarom je lid moet zijn van Hier kom ik Thuis

Ben jij al lid van onze officiële Facebookgroep Hier kom ik Thuis? Nee? Dan geven wij je 5 redenen om je als de wiedeweerga aan te sluiten!

Samen met andere fans praten over Thuis

Hier kan je voor, tijdens en nà de afleveringen praten over de verhaallijnen uit Thuis. Maar het gaat verder dan dat. Waar zijn de acteurs nu mee bezig? En hoe zat het nu weer precies in die oude afleveringen? Jij praat er samen met de andere fans over in onze Facebookgroep.

De leukste memes

Elke vrijdag gaan wij op zoek naar de meme van de week. Wij leveren de afbeeldingen aan, onze fans laten hun creatieve brein werken. En dat zorgt voor superleuke memes. En de leukste, die wordt beloond met de prijs meme van de week. De laatste vrijdag van de maand is de inzet nog hoger, want dan is de hoofdprijs de titel meme van de maand!

De zotste theorieën

Je kan de theorie zo leuk, enthousiast of zot niet bedenken, of ze is aan bod gekomen in onze Facebookgroep. Soms blijkt het om een overenthousiaste fantasie te gaan, maar meer dan eens worden de gokjes van onze fans waarheid!

4. Live op de eerste rij

Regelmatig organiseren wij in onze groep een Facebook live met enkele Thuis-acteurs. Zo waren er al gesprekjes tussen Tine Priem en Daphne Paelinck, Christophe Haddad en Mathias Vergels en Raf Jansen en Peter Van De Velde. Als lid van onze groep ben jij er als eerste bij én kan je vragen stellen aan de acteurs. Maak je snel lid en zit de volgende keer op de eerste rij!

5. MEER Thuis

Als alle bovenstaande redenen je nog niet overtuigd hebben, is er nog zo veel meer te ontdekken in Hier kom ik Thuis. Zo zijn er extra bloopers die je nergens anders kan vinden, is dinsdag onze wekelijkse quizdag en nemen we elke donderdag een duik in het verleden met onze #throwbackthuis.

geschreven op 19 april 2021
VRTNU VRTNU VRTNU