Spring naar inhoud

The missing

één

Vanaf 27 december

Vanaf dinsdag 27 december kan je kijken naar de tweede reeks van The missing. Naast een Britse topcast met onder andere Tchéky Karyo, David Morrisey, Gemma Webster en Keeley Hawes spelen ook Filip Peeters en Anemone Valcke een hoofdrol. Ook Gilles De Schryver en Marc Lauwrys zijn te zien in de reeks.

De terugkeer van Alice

In de tweede reeks van The missing duikt Alice Webster na elf jaar vermist te zijn, weer op. Haar ouders en haar broer zijn zo goed en zo kwaad als het kan omgegaan met haar verdwijning. Maar Alices terugkeer verbreekt nu hun hechte gezinsband: ze weten niet hoe ze moeten omgaan met dit meisje, dat na elf jaar bijna een vreemde voor hen is. Kunnen ze ooit begrijpen wat Alice heeft meegemaakt?

Detective Julien Baptiste uit het eerste seizoen keert terug uit pensioen en sluit zich bij de zoektocht naar Alices ontvoerder aan. Deze fascinerende thrillerreeks toont hoe een gezin en een gemeenschap op de proef worden gesteld wanneer een meisje dat meer dan een decennium vermist was, opeens terugkeert.

geschreven op 13 december 2016
VRTNU VRTNU VRTNU