Spring naar inhoud

De strafste fragmenten uit aflevering 8

Tabula rasa

Het bos door de bomen

Mie ontdekt een lang begraven familiegeheim. Uit angst om te vergeten vlucht ze voor een zandstorm en zoekt beschutting in een jachthuisje. In het heden slinken de kansen dat Wolkers Thomas de Geest ooit nog levend terugvindt. Een nieuwe getuigenis en een twijfelachtig alibi brengen echtgenoot Benoit terug in het vizier van de inspecteur.

De Quiz

Ook haar dromen beginnen Mie meer en meer parten te spelen. De verdwijning van Thomas De Geest speelt door haar hoofd en haar fantasie neemt het over…

Een lang begraven familiegeheim

Mie hoort een conversatie tussen Benoit en Rita die eigenlijk niet voor haar oren bestemd is. En zo komt ze dingen te weten die ze door haar geheugenverlies al lang vergeten was.

Zandstorm in het bos

Mie is op weg naar het boshuis wanneer ze plots achtervolgd wordt door een rode zandstorm. Uit schrik om nog meer herinneringen kwijt te raken, zoekt ze beschutting. En wat ze dan ontdekt tart alle verbeelding…

Een helder moment

Tijdens een helder moment voor beiden heeft Mie – voor het eerst sinds lang – een emotioneel gesprek met haar vader.

Mie confronteert Vronsky met zijn verraad

Mie ontdekt dat Vronsky haar verraden heeft. Maar Vronsky lijkt haar helemaal niet meer te herkennen. Wat is er met hem aan de hand?

geschreven op 26 november 2017
VRTNU VRTNU VRTNU