Spring naar inhoud

Het beste uit de zaalshow van aflevering 8

Taboe

Mensen met obesitas

Na een weekje samen op vakantie speelt Philippe een comedyshow voor mensen met obesitas. Een gezellige en goedgevulde avond!

Gezellig

We gebruiken vaak het woord ‘dik’, omdat de alternatieven ervoor ook niet echt goed klinken. Philippe gaat op zoek naar een alternatief!

Dikke pech

De tante van Philippe, Rita, is ook enorm gezellig. Hij praat er met heel erg veel liefde over en dat kan op enthousiasme rekenen in de zaal. Héél erg veel enthousiasme zelfs.

Diëten

Er bestaan zo-veel diëten, je kan ze niet meer bijhouden. Maar er is ééntje in het bijzonder waar Philippe absoluut niet over te spreken is.

Normale dingen

Als je dik bent word je voor het minste scheef bekeken. Of je krijgt er gewoon ongegeneerd commentaar op. Gelukkig komt Philippe op voor het onrecht in de wereld! Daarnaast praat hij nog over het dikke meisje waar hij vroeger mee in de klas zat.

Temptation

De media en maatschappij hangen ons het beeld op dat iedereen mager moet zijn. Tijd voor meer dikke mensen op televisie. Philippe heeft zelfs al een format bedacht! Daarnaast heeft hij het over het verschil tussen dikke mannen en vrouwen.

geschreven op 11 maart 2018
VRTNU VRTNU VRTNU