Spring naar inhoud
Beschikbaar op VRT NU

Aflevering 4: Mensen die blind en slechtziend zijn

Taboe

Taboe met audiodescriptie

Deze week in Taboe maken we kennis met enkele mensen met een visuele beperking. Daarom is het programma deze week ook met audiodescriptie te ontdekken.
play
Taboe

Het beste uit de zaalshow van aflevering 4

Philippe speelde een zaalshow voor mensen met een visuele beperking. Hij haalde de inspiratie uit hun weekje samen. En of er gelachen werd!
play
Taboe

Omgaan met een visuele beperking

Hoe is het om te leven met een visuele beperking? Hoe ga je daarmee om en hoe behandelt je omgeving je? Philippe kreeg antwoorden op heel wat vragen.
play
Taboe

Kinderen krijgen

Voor de blind geboren Sacha was het enorm confronterend om kinderen te krijgen en ook als ouder beperkingen te hebben.
play
Taboe

De droefheid is altijd dichtbij

Sacha heeft het niet altijd makkelijk met zijn visuele beperking. Het zijn soms de kleine dingen die zwaar kunnen doorwegen op zijn gemoed.
play
Taboe

Wat is geluk?

Rik vindt geluk relatief. En ook zijn omgeving heeft daar een grote invloed op. Hij wil vooral dat iedereen normaal doet tegen hem.
play
Taboe

Een comedyvoorstelling voor mensen met een visuele beperking

Philippe speelt een comedyvoorstelling voor mensen met een visuele beperking. En deze keer durft hij duidelijk wat te overdrijven!
Taboe

Maak kennis met Julius, Ruben, Sacha, Rik en Stéphanie

Deze week maken we in Taboe kennis met 5 personen die blind of slechtziend zijn. Ontmoet Julius, Ruben, Sacha, Rik en Stéphanie!
play
Taboe

Philippe gaat een week op stap met slechtzienden en blinden

Deze week trekt Philippe Geubels op avontuur met vijf mensen met een visuele beperking. Tijdens hun weekje vakantie zullen ze elkaar echt goed leren kennen.

Aflevering 3: Mensen met een andere huidskleur

Aflevering 2: Ongeneeslijk zieke mensen

play
Taboe

Het beste uit de zaalshow van aflevering 2

De tweede aflevering van Taboe was er eentje met een lach en een traan. En die lach was gul aanwezig tijdens de zaalshow over ongeneeslijk zieke mensen.
play
Taboe

Omgaan met een ongeneeslijke ziekte

Hoe is het om te leven met een ongeneeslijke ziekte? En welke impact heeft dat op je omgeving? Philippe praatte erover met Demi, Danny, Mireille en Hilde.
play
Taboe

"Ge moet erop vertrouwen, ze gaan u nooit vergeten"

De grootste schrik van Mireille is dat haar kinderen haar zullen vergeten als ze dood is. Philippe drukt haar op het hart dat dat nooit zal gebeuren.
play
Taboe

"Gij zijt veel meer dan uw ziekte"

Demi heeft het moeilijk met haar ziekte. Ze zegt vaak plannen met vrienden af omdat ze zich tot last voelt tegenover hen.
play
Taboe

Hoe reageren mensen op straat?

Zou jij sigaretten kopen ten voordele van Kom op tegen kanker? Hier zie je hoe mensen reageren op deze en andere ongewone situaties.
play
Taboe

"Het is de hel"

Danny heeft ALS en is nog steeds samen met zijn jeugdliefde Nicole, die met veel liefde voor hem zorgt. Maar ook voor haar is het absoluut niet makkelijk.
Taboe

Maak kennis met Demi, Danny, Mireille en Hilde

Deze week maken we in Taboe kennis met 4 ongeneeslijk zieke mensen. Ontmoet Danny, Mireille, Demi en Hilde!
play
Taboe

Een comedyvoorstelling voor ongeneeslijk zieken

In de tweede aflevering van Taboe speelt Philippe een comedyvoorstelling voor ongeneeslijk zieke mensen. En daar maakt hij zich toch wel wat zorgen over.
VRTNU VRTNU VRTNU