Spring naar inhoud

Michiel De Meyer

Michiel was pas twaalf toen hij al stond te blinken op het podium van de musical Pinokkio van Studio 100. Dat zangtalent heeft hij naar eigen zeggen geërfd van zijn opa, die er zelf van droomde operazanger te worden.

Als kind combineerde Michiel zijn passie voor muziek altijd met voetbal en Chiro. Maar na het middelbaar schreef Michiel zich in aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, om zijn liefde voor muziek en zijn honger naar het podium te stillen.

Ondanks zijn jonge leeftijd - Michiel is pas 23 jaar - speelde en zong hij al mee in verschillende musicals zoals Kiss me, Kate en Goodbye, Norma Jeane. Bij het grote publiek staat Michiel uiteraard vooral bekend als Arne uit Thuis. In de Ketnetserie Ghost rockers speelde hij Jules, de vriend van Alex.

Steracteur sterartiest is voor Michiel de ideale kans om eens een andere kant van zichzelf te tonen. Hij kijkt nu al vol enthousiasme uit naar de eerste liveshow om eindelijk op dat grote podium te staan en de magie te voelen die daarmee gepaard gaat.

Ik heb last van FOMO (fear of missing out), dus ik hoop vooral dat ik elke aflevering van Steracteur sterartiest mag meemaken!

Zijn goede doel: Villa Rozerood

Villa Rozerood is een respijthuis in De Panne voor kinderen met ondersteuningsnood. Een verblijf in het huis betekent op vakantie gaan zonder je zorgen te hoeven maken over de gezondheid en het welzijn van jouw kind. Villa Rozerood creëert een omgeving waar niet alleen het zieke kind 24/24 en 7/7 een gepaste zorgondersteuning krijgt, maar waar ook de ouders, broers en zussen de dagelijkse zorgen eindelijk eens achter zich kunnen laten.

Een behoorlijke uitdaging, want de financiële middelen die Villa Rozerood ontvangt zijn lang niet voldoende voor de dagelijkse werking. Ze doen dan ook een beroep op de inzet van talloze vrijwilligers. De steun en goodwill van sympathisanten, vrijwilligers en sponsors is essentieel om de kinderen en hun gezinnen een heerlijke vakantie aan te bieden.

Michiel staat niet alleen voor de volle 100% achter Villa Rozerood, hij koos dit goede doel ook om een heel persoonlijke reden. Zijn opa, die ook zo graag zong, zamelde namelijk zelf ook al geld in voor het huis. Nu Michiel zijn opa verloren is aan kanker, wil hij graag in zijn voetsporen treden en zelf een steentje bijdragen voor Villa Rozerood.

www.villarozerood.be

www.facebook.com/villa.rozerood

Steracteur sterartiest is er elke donderdagavond vanaf 2 november.

geschreven op 09 oktober 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU