Spring naar inhoud

Helemaal in kerstsfeer tijdens de achtste liveshow

Heerlijk, de achtste liveshow was er eentje helemaal in de sfeer van Kerstmis! De overgebleven steracteurs brachten elk drie nummers en het waren weer stuk voor stuk indrukwekkende acts.

Peter & Danira - Baby it's cold outside

Heerlijk, die openingsact van Peter en Danira! De achtste liveshow stond volledig in het kerstthema en dat hadden ook de presentatoren begrepen! Ze brachten Baby it's cold outside van Dean Martin en dat was indrukwekkend. Peter bracht eerder al enkele singles uit, maar voor ons hoeft het niet lang te duren voor Danira er ook eentje lanceert. Wat een gouden duo!

Tinne - Sign of the times

Tinne overleefde haar eerste keer pijnbank en mocht de spits afbijten met Sign of the times van Harry Styles. Het werd een indrukwekkend nummer dat de zaal meteen stil kreeg. Met haar indrukwekkende uithalen en heerlijke stem bewees ze dat ze terecht als enige vrouw overblijft in de show!

Sieg - Human

Als eerste nummer van de halve finale koos Sieg voor Human van Rag ’n’ Bone Man. En we snappen volledig waarom. Het nummer past volledig bij zijn rauwe stem. Hij had er dan ook geen extra's voor nodig, een klein extra podium op het podium en een microfoon waren meer dan voldoende!

Michiel - Ruimtevaarder

Wauw, Michiel! De jury gaf al aan dat ze hem liever in het Nederlands horen zingen, maar hij bewees vanavond nog maar eens waarom! Tijdens zijn versie van Ruimtevaarder van Kommil Foo werd het muisstil in de zaal. Blijf nog maar even weg van de ruimte, Michiel. Als sterartiest doe je het prima!

Sieg - Sweet Caroline

Wat een heerlijke versie van Sweet Caroline van Neil Diamond bracht Sieg vanavond! De opdracht was om het nummer in een kerstjasje te brengen en of dat geslaagd was! Niet alleen stond kwam in een gigantische slee het podium op, het nummer zelf had ook de nodige bellen en jolly accenten gekregen. Sfeer in de studio? Check!

Michiel - Putting on the Ritz

Heerlijk kerstig, Michiel's versie van Putting on the Ritz van Fred Astaire. Het is dan ook helemaal zijn ding, een nummer als dit, met een vintage touch en een streepje show. Michiel haalde bovendien zijn beste danspasjes boven. Geen wonder dat het publiek ook deze keer weer helemaal uit de bol ging!

Tinne - True colors

Wij zijn nog steeds onder de indruk van Tinne's versie van True colors van Cyndi Lauper. Wat een stem heeft ze toch! Die mag misschien niet zo rauw zijn als in de originele versie van het nummer, toch kregen we er instant kippenvel van. Tinne bracht deze kerstige versie in een ingetogen performance en liet haar stem voor zich spreken.

Michiel - Een ster

Ook het publiek koos een Nederlandstalig nummer voor Michiel. Hij bracht Een ster van Steracteur sterartiest-winnaar Stan Van Samang. En het verbaast ons dan ook niet dat het nummer hem helemaal op het lijf geschreven was. Heerlijk genieten was dat, zowel voor het publiek als voor Michiel zelf. Een topkeuze van de kijkers.

Sieg - Hold back the river

Voor Sieg kozen de kijkers het nummer Hold back the river van James Bay. Een nummer dat helemaal bij hem past! Ook bij dit nummer was het vooral veel Sieg en weinig extra show, iets waar de jury fan van is en het publiek duidelijk ook. Wedden dat er weer heel wat meisjesharten sneller gingen slaan bij deze act?

Tinne - A sky full of stars

Als derde en laatste nummer bracht Tinne A sky full of stars van Coldplay. Een plaatje gekozen door de kijkers. Het was de eerste keer dat Coldplay de revue passeerde in deze reeks van Steracteur en Tinne was de geknipte persoon hiervoor. Ze zorgde voor een eigen touch aan het nummer, wat het een perfecte afsluiter van deze halve finale maakte. Zalig!

geschreven op 21 december 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU