Spring naar inhoud

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Wat een topfinale! Er was een nummer met alle steracteurs, een duet met Lady Linn en uiteraard gaven de finalisten het beste van zichzelf. En Michiel? Die werd de grote winnnaar!

Ontdek de rest van de show:

Groepssong - Vertigo

Wauw, wat een openingssong van de finale! Michiel, Sieg en Tinne begonnen met een spetterende versie van Vertigo van U2 en werden dan plots vergezeld door alle andere steracteurs. Het werd een blij weerzien met de hele groep en de drie overblijvers wisten te overtuigen met hun talent en tomeloze enthousiasme. Een heerlijke start van de grote finale!

Tinne - Hemel

Wat een prachtig moment. Tinne haalde het van Sieg en mocht als eerste haar eigen nummer zingen in de finale. Ze ging voor Hemel van Bart Peeters en maakte daarmee indruk. Niet alleen zong ze het loepzuiver en in mooi Nederlands, ze zong het ook met zoveel gevoel en overtuiging dat iedereen in het publiek er stil van werd. Een prachtig moment.

Michiel - Bijzonder

Michiel toch! Voor de tweede keer tijdens zijn Steracteur parcours bracht hij een nummer van Gers Pardoel. En we moeten toegeven: ook deze keer was het meer dan geslaagd! Nederlandstalig zingen is volledig Michiel z'n ding en ook nu weer moest hij voor Gers zelf niet onderdoen. Opgepast, Gers, want voor je het weet neemt deze steracteur je plekje in!

Tinne - What's the pressure

Tinne werd door de jury gevraagd om What's the pressure nog een keertje te brengen. Wij dachten na vorige keer dat het niet meer beter kon, maar ze bewees vanavond het tegendeel! Die moves! Dat zangtalent! Die uitstraling! Daar kan je toch niet anders dan spontaan van beginnen glimlachen?

Michiel - Piano man

Van de jury mocht Michiel Piano man nog een keer brengen. Hij bracht het in de allereerste liveshow, en dus nu ook in de laatste. Ook deze keer overtuigde hij weer met een simpele setting en indrukwekkende zang. Michiel moest geen enkele keer op de pijnbank zitten en we snappen ook nu weer waarom!

Tinne - I wanna dance with somebody

Als feestnummer koos Tinne voor een klassieker van Whitney Houston: I wanna dance with somebody. Absoluut geen makkelijk nummer, maar Tinne bewees nog maar eens dat ze het aankon. Ruimte voor grote uithalen, toffe dansmoves en vooral veel girlpower! Tinne zoals we ze graag op een podium zien staan.

Michiel - Footloose

Heerlijk, die dansmoves van Michiel! Dat hij kan dansen en zingen tegelijkertijd bewees hij vorige week tijdens Putting on the Ritz al, maar dus nu nog een keertje. Met Footloose van Kenny Loggins bracht hij een overtuigende act: prima zang, geweldige dansmoves en een overtuigend geheel. Knap!

Lady Linn, Michiel en Tinne - Valerie

Lady Linn stond de steracteurs wekenlang bij met goede raad en zangles. Tijd om haar ook eens op het podium te halen dus! Samen met de twee finalisten zong ze Valerie van Amy Winehouse. En heerlijk trio met een zalige song. Een perfecte afsluiter van de finale!

geschreven op 28 december 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU