Spring naar inhoud

Deze nummers kozen jullie voor de halve finale

Steracteur sterartiest

Beluister ze allemaal op Spotify.

De zelfgekozen nummers van de steracteurs

Nadat Peter en Danira het beste van zichzelf hebben gegeven met Baby it’s cold outside, is ofwel Ianthe ofwel Tinne aan de beurt. Als Ianthe genoeg stemmen van de kijkers kreeg om door te gaan naar deze halve finale, zingt ze I want you back van The Jackson 5. Als Tinne doorgaat, brengt ze Sign of the times van Harry Styles.

Daarna is het de beurt aan Sieg met Human van Rag ’n’ Bone Man. Michiel kiest voor het Nederlands met Ruimtevaarder van Kommil Foo.

Nummers in een kerstjasje

De steracteurs maken hun eigen kerstversie van andere nummers: zo brengt Sieg Sweet Caroline van Neil Diamond en zingt Michiel Putting on the Ritz van Fred Astaire in kerststijl. Als Ianthe de pijnbank overleeft, brengt ze Something van Lasgo in kerstjasje. Als Tinne doorgaat, zingt zij True colours van Cyndi Lauper.

Verzoeknummers van de kijkers

De kijkers horen Michiel graag in het Nederlands zingen en kozen voor Een ster van Stan Van Samang (oorspronkelijke Nederlandstalige versie: Christoff). Sieg kreeg dan weer Hold back the river van James Bay. Als Ianthe doorgaat, brengt zij What about us van P!nk. Als Tinne in deze halve finale staat, zingt zij A Sky full of stars van Coldplay.

geschreven op 20 december 2017
VRTNU VRTNU VRTNU